ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σύσκεψη κορυφής με Μίτσελ

Σύσκεψη κορυφής με Μίτσελ
INTIME SPORTS

Συνάντηση με τους Κοβάτσεβιτς, Λορένθο και Βρέντζο είχε στο Ρέντη ο Μίτσελ, προκειμένου να συζητηθούν η μέχρι τώρα πορεία της ομάδας με τον Ισπανό καθώς και η ανάγκη ενίσχυσης του υπάρχοντος έμψυχου δυναμικού. Αλλαγές με Πλατανιά.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Γαύρος", οι Ντάρκο Κοβάτσεβιτς (τεχνικός σύμβουλος) και Χουάχνο Λορένθο (τεχνικός σύμβουλος του τμήματος σκάουτινγκ) παρέδωσαν τις εκθέσεις τους για τους παίκτες που έχουν τσεκάρει αυτό το διάστημα, ενημερώνοντας τον Μίτσελ και τη διοίκηση για τις εντυπώσεις που έχουν σχηματίσει.

Από την πλευρά του, ο Ισπανός τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας προχώρησε σε έναν αναλυτικό απολογισμό των όσων έχουν γίνει επί ημερών του στο αγωνιστικό κομμάτι, εκφράζοντας την άποψή του για αυτά που έχει δει στα παιχνίδια της ομάδας και αποκαλύπτοντας τις σκέψεις του για τους παίκτες που πιστεύει ότι είναι σε θέση να προσφέρουν τη νέα σεζόν αλλά και σε εκείνουν που δεν τον έχουν ικανοποιήσει.

Κατόπιν όλων αυτών, όλες οι πλευρές συμφώνησαν πως θα αναλύσουν όλες τις πληροφορίες που αντάλλαξαν, με τις τελικές αποφάσεις για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της νέας περιόδου να αναμένεται να παρθούν τον ερχόμενο Μάη, μετά τη λήξη των φετινών αγωνιστικών υποχρεώσεων των "ερυθρολεύκων".

Αλλαγές στην ενδεκάδα για το ματς με Πλατανιά

Την ίδια ώρα, ο Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του για το ματς της Κυριακή κόντρα στον Πλατανιά. Για το παιχνίδι στην Κρήτη ο Μίτσελ ετοιμάζει ορισμένες αλλαγές στην ενδεκάδα του, ώστε να φεσκάρει το βασικό του σχήμα, καθώς δεν έμεινε ικανοποιημένος από το αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξαν οι Πειραιώτες κόντρα στον ΠΑΟΚ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Ο Ισπανός τεχνικός, λοιπόν, θεωρείται δεδομένο πως θα χρησιμοποιήσει στην θέση του δεξιού-χαφ εξτρέμ τον Γιάννη Φετφατζίδη αντί του Παναγιώτη Βλαχοδήμου, τόσο ώστε να δώσει ευκαιρία στον πρώτο, όσο και επειδή ο δεύτερος δεν προσέφερε τα αναμενόμενα απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού αναμένεται να επιστρέψει και ο Αριέλ Ιμπαγάσα αντί του Πάουλο Μασάντο, ενώ κατά πάσα πιθανότητα και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος θα ξεκινήσει βασικός αντί του Πάμπλο Κοντρέρας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ