ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Τελειώνει" ο Χάσι

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISI

Η ήττα του Ολυμπιακού απ' την ΑΕΚ προκαλεί να αλυσιδωτές αντιδράσεις, καθώς οι διοικούντες την ομάδα αποφάσισαν να λύσουν τη συνεργασία τους με τον Μπέσνικ Χάσι.

Το κλίμα είναι βαρύ στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού, ύστερα απ' την ήττα με 3-2 απ' την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, παρά το γεγονός πως οι "ερυθρόλευκοι" προηγήθηκαν με 2-0 στο 46ο λεπτό. Ο τρόπος που ήρθε το αρνητικό αποτέλεσμα, αλλά κι η γενικότερη μέτρια εικόνα των "ερυθρολεύκων" αναμένεται να προκαλέσει εξελίξεις.

Συγκεκριμένα, μόλις φτάσει η αποστολή του Ολυμπιακού στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, θα υπάρξει σύσκεψη μεταξύ των διοικούντων την ομάδα και του Μπέσνικ Χάσι. Η απόφαση των ανθρώπων του Ολυμπιακού είναι να ολοκληρώσουν τη συνεργασία τους με τον Αλβανό τεχνικό, αφού δεν έχουν μείνει ευχαριστημένοι απ' την πορεία της ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί πως την αποστολή στο ΟΑΚΑ είχαν συνοδεύσει ο Σάββας Θεοδωρίδης, ο Τεχνικός Διευθυντής, Αρμάντο Μάριο Ουσίγιος και ο Κριστιάν Καρεμπέ, οι οποίοι πιθανότατα θα βρίσκονται και στη σύσκεψη.

Ο Χάσι ήρθε το περασμένο καλοκαίρι στον Ολυμπιακό, οδήγησε την ομάδα στους ομίλους του Champions League, αλλά το μέτριο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα (δύο νίκες, δύο ισοπαλίες, μία ήττα) σε συνδυασμό με την ήττα απ' την Σπόρτινγκ για την 1η αγωνιστική των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, τον έφεραν σε πολύ δύσκολη θέση.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ