ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Σύμμαχοι" του Ολυμπιακού οι Μολέντο και Φαμπρίτσιο

Ysrael Zuniga of Peru's Juan Aurich, right, fights for the ball with Rodrigo Moledo of Brazil's Internacional during a Copa Libertadores soccer match in Porto Alegre, Brazil, Thursday Feb. 9, 2012. (AP Photo/Nabor Goulart)
Ysrael Zuniga of Peru's Juan Aurich, right, fights for the ball with Rodrigo Moledo of Brazil's Internacional during a Copa Libertadores soccer match in Porto Alegre, Brazil, Thursday Feb. 9, 2012. (AP Photo/Nabor Goulart) AP PHOTO/NABOR GOULART

Πρόκειται για εξαιρετικά δύσκολες περιπτώσεις, αλλά το θετικό είναι ότι οι Μολέντο και Φαμπρίτσιο θέλουν να πιάσουν λιμάνι και να φορέσουν τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός έχει επιλέξει έναν δρόμο δύσκολο ως προς το μεταγραφικό παζάρι. Έναν δρόμο που θα χρειαστεί υπομονή και κυρίως να κινηθεί βήμα-βήμα και με ψυχραιμία, καθώς είναι δεδομένο ότι θα βρεθούν ομάδες που θα του σπάσουν τα νεύρα.

Η Ιντερνασιονάλ για παράδειγμα είναι... μανούλα στο να βγάζει τα συκώτια των διαφόρων ενδιαφερόμενων για τους ποδοσφαιριστές της.

Με την υπόθεση του Ροντρίγκο Μολέντο οι “ερυθρόλευκοι” το έχουν νιώσει για τα καλά στο πετσί τους, καθώς να θυμίσουμε ότι μέχρι πρότινος το κλαμπ του Πόρτο Αλέγκρε πούλαγε τρέλα λέγοντας ότι δεν έχει καμία πρόταση από τον Ολυμπιακό.

Τελικά βγήκε χθες (25/5) ο αντιπρόεδρός της, Ρομπέρτο Μέλο και χωρίς να κατονομάσει τους “ερυθρόλευκους”, ανέφερε ειδικά για τον Μολέντο ότι “δύσκολα μπορείς να τον αφήσεις να φύγει”. Ήταν σαν να παραδεχόταν ότι κάτι υπάρχει για τον πρώην στόπερ του Παναθηναϊκού, ότι κάποιος τους έχει “ενοχλήσει”.

To σημαντικό στη συγκεκριμένη υπόθεση είναι ότι ο Ολυμπιακός έχει “σύμμαχο” τον ποδοσφαιριστή και αυτό τις περισσότερες φορές παίζει σημαντικότατο ρόλο στην εξέλιξη μίας μεταγραφικής υπόθεσης.

Δεν είναι όμως μόνο ο Μολέντο που θέλει να πιάσει λιμάνι. Υπάρχει και ο Φαμπρίτσιο της Πορτιμονένσε. Μια σαφέστατα πιο εύκολη υπόθεση από αυτή του Μολέντο, καθώς εδώ δεν έχει να κάνει ο Ολυμπιακός με τις... τρέλες της Ιντερνασιονάλ.

Η Πορτιμονένσε θέλει να τον πουλήσει (το συμβόλαιό του τελειώνει του χρόνου), αλλά κάνει μερικές μέρες υπομονή για να δει αν θα έρθουν και άλλες προτάσεις.

Ο 28χρονος Βραζιλιάνος φορ πάντως είναι ζεστός με την προοπτική του Ολυμπιακού και έχει ενημερώσει τους εκπροσώπους του ότι εξετάζει πολύ σοβαρά το να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

AP Photo/Nabor Goulart

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ