ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στροφή σε πορτογαλική και βραζιλιάνικη αγορά στον Ολυμπιακό

Guimaraes' coach Pedro Martins prior to a Europa League Group I soccer match against FC Salzburg at the D. Afonso Henriques Stadium, in Guimaraes, Portugal, Thursday Sept. 14, 2017. (AP Photo/Paulo Duarte)
Guimaraes' coach Pedro Martins prior to a Europa League Group I soccer match against FC Salzburg at the D. Afonso Henriques Stadium, in Guimaraes, Portugal, Thursday Sept. 14, 2017. (AP Photo/Paulo Duarte) AP

Οι "ερυθρόλευκοι" ξαναρίχνουν ματιές στην Ιβηρική αλλά και στη Βραζιλία, λόγω της διαφαινόμενης πρόσληψης του Πέδρο Μαρτίνς.

Το ερχόμενο καλοκαίρι φαίνεται πώς ο Ολυμπιακός θα "χτυπήσει" σε πολλές αγορές. Δεν θα πάει όπως το καλοκαίρι του 2017, όταν εξαιτίας των "θέλω" του Μπέσνικ Χάσι οι "ερυθρόλευκοι" έφτασαν στο σημείο να πάρουν το... μισό Βέλγιο.

Ο ερχομός του Πέδρο Μαρτίνς ανοίγει παράλληλα και άλλες αγορές. Γνωρίζαμε ότι ο Φρανσουά Μοντέστο θα "παίξει μπάλα" την θερινή μεταγραφική περίοδο και η απόκτηση του Καμαρά από την Αζαξιό αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Ωστόσο, από τη στιγμή που θα κλείσει και τυπικά το θέμα με τον 47χρονο Πορτογάλο τεχνικό, είναι λογικό οι Πειραιώτες να εξετάσουν και κάποιες περιπτώσεις είτε από την πατρίδα του Πέδρο Μαρτίνς, είτε από την Βραζιλία.

Σε γενικές γραμμές, επειδή στον Ολυμπιακό πήραν το μάθημά τους απ' όλα όσα έγιναν πέρσι το καλοκαίρι, θα ρίξουν ματιές προς πολλές κατευθύνσεις για την ενίσχυση του ρόστερ πέρα από Γαλλία, Πορτογαλία ή Βραζιλία.

Συν τοις άλλοις, αν επιβεβαιωθούν τα όσα ακούγονται τις τελευταίες μέρες ότι στο Λιμάνι σκέφτονται ακόμη και την πρόσληψη ενός τεχνικού διευθυντή, τότε θα πρέπει να περιμένουμε ένα "καυτό" καλοκαίρι, αφού ο τεχνικός διευθυντής δεν θα παίξει σημαντικό ρόλο μόνο στον μεταγραφικό σχεδιασμό, αλλά στο κομμάτι των αποχωρήσεων.

AP Photo/Paulo Duarte

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πλησιάζει στον Ολυμπιακό ο Πέδρο Μαρτίνς
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην κηδεία του Στέλιου Σκλαβενίτη
"Φάκελος" Ολυμπιακός: 34 αλλαγές προπονητών σε 22 χρόνια κυριαρχίας
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ