ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στο Top-5 Αφρικανών ο Ιντέγε και η παράδοση με την Γιουνγκ Μπόις

Στο Top-5 Αφρικανών ο Ιντέγε και η παράδοση με την Γιουνγκ Μπόις
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μπράουν Ιντέγε, σύμφωνα με το "France Football", βρέθηκε στο Top-5 των Αφρικανών ποδοσφαιριστών στα ευρωπαϊκά γήπεδα το Σαββατοκύριακο που πέρασε. Ποια είναι η παράδοσή του με την Γιουνγκ Μπόις.

Μπορεί η έλευση του Όσκαρ Καρντόσο στον Ολυμπιακό να προκάλεσε ντελίριο ενθουσιασμού στον κόσμο της ομάδας και οι περισσότεροι να έχουν προεξοφλήσει ο Ιντέγε Μπράουν θα έρχεται από τον πάγκο, παραχωρώντας την θέση του βασικού στράικερ στον Παραγουανό, όμως ο ίδιος δεν προτίθεται να πέσει... αμαχητί.

Απέναντι στην Βέροια πήρε φανέλα βασικού και δικαίωσε τον Πάουλο Μπέντο, καθώς πέτυχε χατ τρικ στο νικηφόρο 6-1 των Πειραιωτών. Ο Νιγηριανός έκανε εξαιρετική εμφάνιση και μάλιστα το "France Football" τον συμπεριέλαβε στο Top-5 των καλύτερων Αφρικανών ποδοσφαιριστών το Σαββατοκύριακο που πέρασε στα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Ο φορ του Ολυμπιακού είναι στην ίδια λίστα με τον συμπατριώτη του, Κελέτσι Ιχεανάτσο της Μάντσεστερ Σίτι, τον Σενεγαλέζο, Σάντιο Μανέ της Λίβερπουλ, τον Ιβοριανό, Φρανκ Κεσιέ της Αταλάντα και τον άσο της Λειψίας, Ναμπί Κεϊτά, ο οποίος είναι από την Γουινέα.

Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ

Από 'κει και πέρα, ο Ιντέγε είναι ο μόνος που έχει εικόνα από την Γιουνγκ Μπόις, έστω και αν την έχει αντιμετωπίσει αρκετά χρόνια πριν, όταν έπαιζε στην ελβετική Ξαμάξ. Μπορεί το ρόστερ να είναι εντελώς διαφορετικό, τουλάχιστον όμως έχει εικόνα από την δυναμική του γηπέδου της και την ατμόσφαιρα που δημιουργείται.

Ο Ιντέγε έχει πετύχει τέσσερα γκολ σε βάρος της αντιπάλου του Ολυμπιακού, την περίοδο από το 2008 ως το 2010, όταν αγωνιζόταν στην Ελβετία. Στις 10/8/2008 είχε σκοράρει στην εκτός έδρας ήττα της Ξαμάξ με 2-1, ενώ τρεις μήνες μετά στο ματς του β' γύρου είχε σκοράρει στην εντός έδρας ήττα με 3-2.

Την επόμενη χρονιά και συγκεκριμένα στις 13/9/2009, πέτυχε δυο γκολ στο 3-0 της Ξαμάξ απέναντι στην Γιουνγκ Μπόις, ενώ σέρβιρε το τρίτο τέρμα της ομάδας του. Ευχή όλων στον Ολυμπιακό να συνεχιστεί η παράδοση και να σκοράρει απέναντι στους Ελβετούς για μια ακόμη φορά την Πέμπτη (15/9, 20:00).

Photo Credits: Action Images

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Πάνοπλος" ο Ολυμπιακός στη Βέρνη
Ο μουντιαλικός (;) Ιντέγε
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ