ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στου Ρέντη οι οπαδοί πριν την αναχώρηση για το ΟΑΚΑ

Στου Ρέντη οι οπαδοί πριν την αναχώρηση για το ΟΑΚΑ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Περισσότεροι από 300 φίλοι του Ολυμπιακού έδωσαν το παρών στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, θέλοντας να τονώσουν το ηθικό των ποδοσφαιριστών της ομάδας τους λίγες ώρες πριν τη ρεβάνς Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Λίγο πριν τις 17:00 το απόγευμα περισσότεροι από 300 φίλοι του Ολυμπιακού έδωσαν το παρών στις εγκαταστάσεις του προπονητικού κέντρου της ομάδας, με σκοπό να ντοπάρουν ψυχολογικά τους "ερυθρόλευκους" πριν την αναχώρηση για το ΟΑΚΑ.

Η ΑΕΚ περιμένει στην έδρα της τους Πειραιώτες για τη ρεβάνς της προημιτελική φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, με το πρώτο ματς να έχει ολοκληρωθεί δίχως σκορ στο Φάληρο.

Η ήττα της Κυριακής (4/2) από τον "Δικέφαλο" για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος έχει φέρει βαρύ κλίμα στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού, ενώ λίγες ώρες πριν τη ρεβάνς του Κυπέλλου ο Όσκαρ Γκαρθία εισήχθη στο νοσοκομείο με κρίση σκωληκοειδίτιδας και δεν μπορεί να κάτσει στον πάγκο της ομάδας του!

Όπως και να 'χει, οι οπαδοί του Ολυμπιακού πήγαν στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, μίλησαν στους παίκτες, άναψαν καπνογόνα και με συνθήματα προσπάθησαν να τους ντοπάρουν ψυχολογικά πριν τη σέντρα στο ΟΑΚΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χωρίς Γκαρθία στο ΟΑΚΑ!
H ενδεκάδα που επιλέξατε για τον Ολυμπιακό στο ματς με την ΑΕΚ
ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Τι γίνεται όταν έρχεται ισοπαλία το πρώτο ματς
Δεν το παρατάει, αλλά θ' αντέξει;
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ