ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στου Ρέντη η Κ-17 της Beijing Enterprise FC

Στου Ρέντη η Κ-17 της Beijing Enterprise FC

Το πρόγραμμα συνεργασίας των Ακαδημιών Ελλάδος και Κίνας, που ανακοινώθηκε το Σάββατο 13 Μαΐου στο Πεκίνο, ξεκίνησε από την Πέμπτη 22 Ιουνίου με την παρουσία της Κ-17 της Beijing Enterprise FC στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη.

Την 28μελή αποστολή της Beijing Enterprise FC υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος" η Brand Management Director της ΠΑΕ Ολυμπιακός Πέννυ Λάγκα, ο Εμπορικός Διευθυντής Μιχάλης Λάιος και ο Διευθυντής Δικτύου Σχολών του Ολυμπιακού, Βασίλης Νάνος.

Το δελτίο Τύπου:

"Οι δυο αρχαιότεροι πολιτισμοί του κόσμου συναντήθηκαν στην Ελλάδα με οικοδεσπότη τον Ολυμπιακό!

Ο ελληνικός και ο κινέζικος πολιτισμός έρχονται πιο κοντά λόγω του ποδοσφαίρου και του μεγαλύτερου συλλόγου της χώρας μας, του Ολυμπιακού.

Το πρόγραμμα συνεργασίας των Ακαδημιών Ελλάδος και Κίνας που ανακοινώθηκε το Σάββατο 13 Μαΐου στο Πεκίνο ξεκίνησε να παίρνει … σάρκα και οστά από την Πέμπτη 22 Ιουνίου με την άφιξη της αποστολής της Κ-17 της Beijing Enterprise FC στην Αθήνα.

Οι Έφηβοι της ομάδας από το Πεκίνο έφτασαν μέσω Κωνσταντινούπολης στην Ελλάδα και με οικοδεσπότη τον Ολυμπιακό θα περάσουν 9 υπέροχες ημέρες, με άρωμα πολιτισμού και ποδοσφαίρου, στη χώρα μας.

Την 28μελή αποστολή της Beijing Enterprise FC υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» η Brand Management Director της ΠΑΕ Ολυμπιακός κα. Πέννυ Λάγκα, ο Εμπορικός Διευθυντής κ. Μιχάλης Λάιος και ο Διευθυντής Δικτύου Σχολών του Ολυμπιακού κ. Βασίλης Νάνος.

Στου Ρέντη η Κ-17 της Beijing Enterprise FC

Η ομάδα της Κίνας, η οποία δεν έχει ταξιδέψει ξανά στην Ελλάδα, άρχισε να γνωρίζει την μαγεία της χώρας μας με… ξεναγό τον Ολυμπιακό και φυσικά δεν θα μπορούσαν οι ξεναγήσεις να μην έχουν ως αφετηρία το Προπονητικό Κέντρο του Ολυμπιακού στο Ρέντη.

Η πολυμελής αποστολή των Κινέζων ξεναγήθηκε στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του υπερσύγχρονου Προπονητικού Κέντρου και άπαντες εντυπωσιάστηκαν!

Στου Ρέντη η Κ-17 της Beijing Enterprise FC

Την ξενάγηση στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους που χρησιμοποιεί η πρώτη ομάδα και η Ακαδημία του Ολυμπιακού ανέλαβε ο Διευθυντής ΕΚΕ της ΠΑΕ κ. Δομένικος Μασούλας.

Στου Ρέντη η Κ-17 της Beijing Enterprise FC

Στου Ρέντη η Κ-17 της Beijing Enterprise FC

Οι Κινέζοι εντυπωσιάστηκαν από το μέγεθος του Ολυμπιακού και από τους εκατοντάδες τίτλους που έχει κατακτήσει στα 92 χρόνια ζωής του αλλά και από τις συμμετοχές του στο UEFA Champions League.

Στου Ρέντη η Κ-17 της Beijing Enterprise FC

Όλα τα μέλη της αποστολής από το Πεκίνο πήραν από τον Ολυμπιακό τα ρούχα της ομάδας μας και φυσικά μετά από την ολοκλήρωση της ξενάγησης προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του προπονητικού επιτελείου της Ακαδημίας του Ολυμπιακού το οποίο επέβλεπε ο Διευθυντής της Ακαδημίας κ. Κυριάκος Καραταΐδης.

Στου Ρέντη η Κ-17 της Beijing Enterprise FC

Στου Ρέντη η Κ-17 της Beijing Enterprise FC

Το πρόγραμμα των επόμενων ημερών περιλαμβάνει προπονήσεις και δυο φιλικά παιχνίδια στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη, ξεναγήσεις σε αρχαιολογικούς χώρους του Πειραιά, της Αθήνας αλλά και στην Αρχαία Ολυμπία.

Το πρόγραμμα αυτό εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής ανάπτυξης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, στην αγορά της Κίνας της συνεργασίας των δύο χωρών σε επίπεδο ποδοσφαίρου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μαρινάκης: "Η εναντίον μου σκευωρία μεθοδεύτηκε συστηματικά"
Επίσημα στη Ντόρτμουντ ο Καμπετσής
Για ψάρεμα στη Σίφνο ο Ζαρντίμ
"Διαπραγματεύσεις Βαλένθια-Ολυμπιακού για Αντερλάν Σάντος"
Μάριν: "Πολύ καλός προπονητής ο Χάσι"
Στο τραπέζι ο Βέλλιος για τον Ολυμπιακό!
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ