ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στόχος η Ντνίπρο για Μποτία

Στόχος η Ντνίπρο για Μποτία
INTIME SPORTS

Ο Αλμπέρτο Μποτία θα μείνει για 4 έως 6 εβδομάδες εκτός αγωνιστικών χώρων και στόχος είναι ο Ισπανός στόπερ να παρουσιαστεί έτοιμος για τα παιχνίδια με την Ντνίπρο.

Τραυματισμοί "πλάκωσαν" εσχάτως στον Ολυμπιακό. Πρώτα ο Μιλιβόγεβιτς, μετά ο Μποτία, στη συνέχεια ο Αυλωνίτης. Δίχως κάποιος από αυτούς να χαρακτηρίζεται πολύ σοβαρός, με τους δύο πρώτους να γλιτώνουν τα χειρότερα.

Ο Ισπανός στόπερ θα μείνει εκτός γηπέδων για 4 έως 6 μήνες, καθώς τόσος χρόνος θα χρειαστεί για να επανέλθει σε ιδεατή κατάσταση ο έσω πλάγιος του γονάτου.

Τέλη Γενάρη θα αρχίσει να ανεβάζει στροφές στην προπόνηση ο Μποτία και στόχος είναι να βρεθεί σε 100% αγωνιστική κατάσταση πριν την πρώτη αναμέτρηση με την Ντνίπρο στο Κίεβο, στις 19 Φλεβάρη για την φάση των "32" του Europa League.

Όσον αφορά τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς, ο Σέρβος μέσος βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης και αν εξελιχθεί δίχως προβλήματα η αποκατάσταση του, τότε στα τέλη του Ιανουαρίου θα είναι σε θέση να προσφέρει ξανά τις πολύτιμες υπηρεσίες του.

Αξίζει να σημειώσουμε πως δεν έχει αλλάξει κάτι στα πλάνα του Ολυμπιακού, που εξακολουθεί να είναι πρόθυμος να ενεργοποιήσει την ρήτρα και να αγοράσει τον Μιλιβόγεβιτς από την Άντερλεχτ.

Από την άλλη, ο τραυματισμός του Αυλωνίτη θέλει προσοχή. Ο παίκτης είχε ενοχλήσεις στον κοιλιακό - προσαγωγό και δεν θα ταξιδέψει στην Μυτιλήνη, προκειμένου να μην επιβαρυνθεί το σημείο. Θα χρειαστεί ενδεχομένως λίγες ημέρες ξεκούρασης και συντηρητικού προγράμματος για να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος.

Ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο έβγαλε και ο Σαλίνο, με τον Βραζιλιάνο να μην συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή για την Μυτιλήνη και την αναμέτρηση με την Καλλονή το απόγευμα του Σαββάτου (20/12, 19:30).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ