ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Στον Ολυμπιακό ο Αμραμπάτ"

"Στον Ολυμπιακό ο Αμραμπάτ"

Σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ στην Τουρκία, Ολυμπιακός και Γαλατάσαραϊ ήρθαν σε συμφωνία για την μετακίνηση του Νορντίν Αμραμπάτ στους "ερυθρόλευκους".

Όργιο φημών επικρατεί στην Τουρκία με επίκεντρο τον Ολυμπιακό, την Γαλατάσαραϊ και τον Νορντίν Αμραμπάτ. Ο Τύπος της χώρας υποστηρίζει πως ο 27χρονος Μαροκινός θα αγωνίζεται από την νέα σεζόν με τα "ερυθρόλευκα" καθώς επετεύχθη συμφωνία ανάμεσα στους δύο συλλόγους.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στην Τουρκία, ο Ολυμπιακός πρόσφερε ένα ποσό κοντά στα 4 εκατομμύρια ευρώ στην Γαλατά και υπήρξε κατ' αρχήν συμφωνία για την μετακίνηση του Αμραμπάτ στους Πρωταθλητές Ελλάδας.

Απομένει να τα βρουν οι "ερυθρόλευκοι" με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή για τους προσωπικούς όρους της συνεργασίας και στην συνέχεια θα υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις.

Οι Τούρκοι μνημονεύουν τις πολύ καλές προσωπικές σχέσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη, προέδρου της πειραϊκής ΠΑΕ, με τον ομόλογο του στην Γαλατά, Ουνάλ Αϊσάλ και τον καταλυτικό ρόλο που έπαιξαν στις διαπραγματεύσεις.

Ο Νορντίν Αμραμπάτ είναι διεθνής με το Μαρόκο (κάτοχος Ολλανδικού διαβατηρίου), 27 ετών και αγωνίζεται κυρίως ως αριστερός ακραίος κυνηγός με ευχέρεια να χρησιμοποιεί εξίσου καλά και τα δύο του πόδια.

Τον περασμένο Γενάρη παραχωρήθηκε ως δανεικός στην Μάλαγα, με την οποία είχε 15 συμμετοχές στην Primera Division με 2 γκολ και 5 ασίστ και άλλες 5 συμμετοχές στο Champions League με απολογισμό 1 ασίστ.

Πέρασε από τις Ακαδημίες του Άγιαξ και ξεκίνησε την καριέρα του από την Χούιζεν (2003-06) πριν φύγει σαν ελεύθερος για την Αλμίρε Σίτι.

Η Φένλο (33 συμ., 10 γκολ, 7 ασίστ) τον αγόρασε το 2007 αντί 100 χιλιάδων ευρώ και μόλις έναν χρόνο αργότερα παραχωρήθηκε στην Αϊντχόφεν (2008-11, 75 συμ., 9 γκολ, 9 ασίστ) έναντι 2,3 εκατομμυρίων ευρώ!

Τον Γενάρη του 2011 η Κάισερισπορ (40 συμ., 6 γκολ, 14 ασίστ) πλήρωσε 1,1 εκατομμύρια ευρώ για τον αποκτήσει και το καλοκαίρι του 2012 τον έδωσε στην Γαλατάσαραϊ (51 συμ., 3 γκολ, 7 ασίστ) έναντι... 8,6 εκατομμυρίων ευρώ!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ