ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στον Ολυμπιακό πιστεύουν στον τίτλο!

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Κανένα πρόβλημα τραυματισμού δεν αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (4/3, 19.30) στο Καραϊσκάκη. Το κλίμα στο Ρέντη έχει αλλάξει για τα καλά...

"Εμείς τη δουλειά μας", λένε από το τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού στους ποδοσφαιριστές, καθώς από εκεί που όλα έδειχναν ότι οι Πειραιώτες είχαν ως ρεαλιστικό στόχο το πολύ την κατάκτηση της 2ης θέσης, τώρα θεωρούν ότι με το 7Χ7 έως το τέλος της σεζόν, έχουν ελπίδες για να πανηγυρίσουν το 8ο συνεχόμενο πρωτάθλημα.

Στο Ρέντη έχουν γίνει αρκετές συζητήσεις. Τόσο οι Κοβάσεβιτς και Μοντέστο, όσο και οι παλαιότεροι μέσα στην ομάδα όπως οι Μποτία και Ελαμπντελαουί, έχουν κάνει μία κουβέντα στο προπονητικό κέντρο για το πώς πρέπει να εμφανιστούν έως το φινάλε της αγωνιστικής περιόδου.

Αυτό που ζητήθηκε απ' όλους είναι να μην ασχολούνται με τα όσα γίνονται εξωαγωνιστικά, αλλά και τα όσα διαρρέει ο ΠΑΟΚ που επιχειρεί να βγάλει προς τα έξω μία εικόνα ότι ο Γκαρθία δεν χτυπήθηκε ποτέ στο πρόσωπο από το ρολό ταμειακής μηχανής.

Ένα πράγμα τούς ζητάει το τεχνικό τιμ. Να έχουν το μυαλό τους αποκλειστικά και μόνο στο τρίποντο απέναντι στον Παναθηναϊκό, είτε θα έχει κόσμο το Καραϊσκάκη, είτε όχι (σ.σ. θα εξαρτηθεί από την κατάληξη της έφεσης του Ολυμπιακού που εκδικάζεται την Πέμπτη 1/3). Κυρίως όμως τους ζητούν να πιστέψουν στον τίτλο, γιατί εκτιμούν ότι ούτε η ΑΕΚ, ούτε ο ΠΑΟΚ θα πάνε "τρένο" έως τον Μάιο.

Επίσης, το θετικό για τον Όσκαρ Γκαρθία είναι ότι κόντρα στο "τριφύλλι" προς το παρόν δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα τραυματισμού. Απομένουν τέσσερις προπονήσεις έως το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και στην παρούσα φάση ο Ισπανός τεχνικός υπολογίζει σε όλους.

ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ

Αν και είναι πολύ νωρίς να ειπωθεί το οτιδήποτε για τα πλάνα που έχει στο μυαλό του ο 44χρονος προπονητής για το ντέρμπι της Κυριακής (4/3), η αίσθηση που επικρατούσε έως και πριν από λίγη ώρα είναι ότι σε σχέση με την ενδεκάδα που κατέβασε στην Τούμπα ενδεχομένως να πάει το πολύ σε μία αλλαγή.

Να μην ξεκινήσει δηλαδή ο Φελίπε Πάρντο και τη θέση του να πάρει ο Μάρκο Μάριν.

Δηλαδή, αν και απομένουν ακόμα πέντε μέρες έως το ντέρμπι, ο Γκαρθία φέρεται να έχει στο μυαλό του ένα σχήμα με Προτό στα γκολπόστ, τους Ομάρ (δεξιά), Μποτία, Σισέ και Κούτρη (αριστερά), τους Ρομαό και Ταχτσίδη στα χαφ, τον Οφόε πίσω από τον Ανσαριφάρντ και τους Μιραλάς – Μάριν στα "φτερά".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Καραπαπάς: "H ΠΑΕ ΠΑΟΚ συνδέθηκε πλέον και επίσημα με την αλητεία"!
Δεν ήθελε ο Μπάρκας να γίνει καταγγελία στον Μιραλάς
Τζούρτζεβιτς: "Δεν φοβηθήκαμε, εξαιρετική ατμόσφαιρα μέχρι να χτυπήσει ο Γκαρθία"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ