ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στον Ολυμπιακό ο Πουλίδο

Στον Ολυμπιακό ο Πουλίδο
Πουλίδο INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τη μεταγραφική του ενίσχυση και μετά τους Λορία, Τζανδάρη και Μαρτίνες πρόσθεσε στο ρόστερ και τον 24χρονο Μεξικανό επιθετικό, Άλαν Πουλίδο.

Ο 24χρονος Μεξικανός επιθετικός, Άλαν Πουλίδο, ανήκει κι επίσημα στον Ολυμπιακό. Ο Μεξικανός, που αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Λεβαδειακού, ανακοινώθηκε από την επίσημη ιστοσελίδα των "ερυθρολεύκων" και στις πρώτες του δηλώσεις υποσχέθηκε σκληρή δουλειά με τη νέα του ομάδα και... Vamos Olympiacos.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνή Μεξικανού ποδοσφαιριστή Άλαν Πουλίδο.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ως παίκτης του Θρύλου, ο Πουλίδο είπε: «Ο Ολυμπιακός είναι μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Στην Αμερική γνωρίζουν όλοι αυτό τον μεγάλο σύλλογο και γι’ αυτό είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω εδώ.Ξέρω ότι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού είναι οι πιο πολλοί και οι πιο φανατικοί στη χώρα και ανυπομονώ να βάζω γκολ για εκείνους! Ξέρω ότι η Ελλάδα περνάει δύσκολες στιγμές, αλλά είμαι σίγουρος ότι οι Έλληνες θα τα καταφέρουν και θα κρατήσουν την πανέμορφη αυτή χώρα, την οποία γνώρισα τους τελευταίους μήνες και την αγάπησα, σε ευρωπαϊκή τροχιά.

Και ο Ολυμπιακός, ο οποίος εκπροσωπεί το ελληνικό ποδόσφαιρο σε όλο τον κόσμο, θα συνεχίσει να δοξάζεται στις διεθνείς διοργανώσεις! Υπόσχομαι σε όλους σκληρή δουλειά από μέρους μου και θα προσπαθήσω να μπω όσο πιο γρήγορα γίνεται στην καρδιά των φιλάθλων μας! Vamos Olympiacos»!"

Ο Άλαν Πουλίδο είναι ένας ποδοσφαιριστής που ενδιέφερε από πέρυσι τους "ερυθρόλευκους". Ωστόσο η δικαστική διαμάχη με την πρώην ομάδα του Μεξικανού επιθετικού, Τίγκρες, στάθηκε εμπόδιο. Ειδικά από τη στιγμή που η ομάδα από το Μοντερέι, αποφάσισε να τραβήξει στα άκρα αυτή τη δικαστική διαμάχη. Ο Άλαν Πουλίδο αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό της περυσινής σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Λεβαδειακού, με προσωρινή άδεια από τη FIFA. Πλέον, μετά από αρκετά εμπόδιο, ο Μεξικανός έπιασε... λιμάνι. Συγκεκριμένα αυτό του Πειραιά, καθώς είναι κι επίσημα ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ