ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στον Ολυμπιακό ο Λορία

Στον Ολυμπιακό ο Λορία

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είναι ο Γεωργιανός τερματοφύλακας, Γκιόργκι Λορία, ο οποίος βρέθηκε στην Αθήνα την Τρίτη και υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ελλάδας (photos, videos)

Ο Γκιόργκι Λορία βρέθηκε στην Αθήνα την Τρίτη (6/5), όπως σας είχε ενημερώσει το Sport24.gr, για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Πράγματι, ο Γεωργιανός συμφώνησε σε όλα με τους ερυθρόλευκους και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα δύο έτη.

Αυτή η εξέλιξη επιβεβαιώνει και την οριστική αποχώρηση του Μπάλας Μέγκιερι από τους πρωταθλητές μετά από 5 χρόνια. Ο Ούγγρος φεύγει από το λιμάνι και ο 29χρονος Γεωργιανός τερματοφύλακας παίρνει τη θέση του αναπληρωματικού του Ρομπέρτο.

Στον Ολυμπιακό ο Λορία
INTIME SPORTS
Στον Ολυμπιακό ο Λορία
INTIME SPORTS

Ο Γκιόργκι Λορία ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην Ντινάμο Τιφλίδας, έχοντας από το 2005 μέχρι και το 2014, 218 εμφανίσεις κάτω από τα γκολπόστ. Φέτος ξεκίνησε τη σεζόν με τη φανέλα του ΟΦΗ, ωστόσο η ομάδα της Κρήτης δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις. Είναι διεθνής 31 φορές με τη φανέλα της εθνικής Γεωργίας.

Στον Ολυμπιακό ο Λορία

Δείτε τον Λορία εν δράσει:





TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ