ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Στον Ολυμπιακό για τρία χρόνια ο Ντε λα Μπέγια"

"Στον Ολυμπιακό για τρία χρόνια ο Ντε λα Μπέγια"

Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ, ο Αλμπέρτο Ντε λα Μπέγια θα μείνει ελεύθερος από τη Σοθιεδάδ την επόμενη Δευτέρα και θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Είναι ο πρώτος στόχος του Ολυμπιακού για την αριστερή αμυντική πτέρυγα. Τα μηνύματα που έρχονται εξ' Ισπανίας είναι ενθαρρυντικά για τους "ερυθρόλευκους". Ο 30χρονος Καταλανός μπακ, Αλμπέρτο Ντε λα Μπέγια, θα μείνει ελεύθερος από τη Σοθιεδάδ την προσεχή Δευτέρα και θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας τριετούς διάρκειας στον Πειραιά, όπως υποστηρίζει η "AS".

"O Ντε λα Μπέγια έχει συμβόλαιο μέχρι το 2018, αλλά δεν υπολογίζεται από τη Σοθιεδάδ. Έχει αποφασίσει να αποδεχθεί την πρόταση του Ολυμπιακού, ο οποίος μιλά με τους ατζέντες του για την περίπτωσή του τρία διαδοχικά καλοκαίρια.

Έχει πρόταση κι από την Ντεπορτίβο, αλλά έχει αποφασίσει να ζήσει την εμπειρία του εξωτερικού και να αγωνιστεί στο Champions League. Είναι προσωπική επιλογή του νέου τεχνικού του Ολυμπιακού, Βίκτορ Σάντσεθ, ο οποίος έχει μιλήσει με τον Καταλανό ποδοσφαιριστή για να του εξηγήσει το πρότζεκτ της ελληνικής ομάδας. Το συμβόλαιο που θα υπογράψει με τον Ολυμπιακό θα είναι τριετούς διάρκειας", υποστηρίζεται μεταξύ άλλων στο δημοσίευμα της έγκυρης ισπανικής ιστοσελίδας, "AS".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ