ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στον "αέρα" το φιλικό με τη Σταντάρ Λιέγης

Στον "αέρα" το φιλικό με τη Σταντάρ Λιέγης

Σύμφωνα με τους Βέλγους υπάρχει κίνδυνος να ματαιωθεί το φιλικό του Ολυμπιακού με τη Σταντάρ Λιέγης, που είναι προγραμματισμένο για τις 15 Ιουλίου.

Ο Ολυμπιακός αναχωρεί στις 6 Ιουλίου με προορισμό το Γκενκ του Βελγίου όπου θα πραγματοποιήσει το δεύτερο στάδιο της καλοκαιρινής του προετοιμασίας.

Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν κλείσει μια σειρά από φιλικές αναμετρήσεις στο διάστημα της παρουσίας τους στο Βέλγιο. Συγκεκριμένα στις 8 Ιουλίου θα αντιμετωπίσουν την Γάνδη στο "Ghelamco Arena", ενώ στις 13 Ιουλίου θα αγωνιστούν κόντρα στην Βέστερλο στο "Het Kuipje".

Πρόβλημα φαίνεται ότι προέκυψε με το προγραμματισμένο για τις 15 Ιουλίου φιλικό με την Σταντάρ Λιέγης, που ήταν να διεξαχθεί στο "Maurice Dufrasne Stadium".

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα " walfoot.be", η τοπική αστυνομία δεν μπορεί να διαθέσει επαρκείς αστυνομικές δυνάμεις για την διεξαγωγή του αγώνα, με αποτέλεσμα το φιλικό ανάμεσα στις δύο ομάδες μα βρίσκεται στον "αέρα".

Η αποστολή του Ολυμπιακού πρόκειται να παραμείνει για 10 ημέρες στο Βέλγιο με βάση της το προπονητικό κέντρο της Γκενκ και η επιστροφή των Πειραιωτών στην Ελλάδα είναι προγραμματισμένη για τις 16 Ιουλίου.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ