ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Στο Μιλάνο για Ρομπίνιο ο Βρέντζος"

"Στο Μιλάνο για Ρομπίνιο ο Βρέντζος"
INTIME SPORTS

Οι εξελίξεις τρέχουν με την περίπτωση του Ρομπίνιο και σύμφωνα με το "Tuttomercatoweb" ο Γιάννης Βρέντζος θα συναντηθεί με τον Αντριάνο Γκαλιάνι στο Μιλάνο. Τι είπε ο ρεπόρτερ της ιστοσελίδας στο Sport24.gr.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να κάνει το μεγάλο "μπαμ" με την απόκτηση του Ρομπίνιο, όπως τουλάχιστον προκύπτει από την Ιταλία. Οι δηλώσεις του Αντριάνο Γκαλιάνι ότι υπάρχει πρόταση των Πειραιωτών για τον ποδοσφαιριστή άναψαν "φωτιές", διότι πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο όνομα, το οποίο φέρεται να θέλει να φέρει στην Ελλάδα ο Βαγγέλης Μαρινάκης για λογαριασμό των Πρωταθλητών Ελλάδας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιταλικής ιστοσελίδας "Tuttomercatoweb", ο γενικός διευθυντής του Ολυμπιακού βρίσκεται στο Μιλάνο και θα συναντηθεί απόψε το βράδυ με τον Αντριάνο Γκαλιάνι, ώστε να συζητήσουν την περίπτωση του διεθνούς Βραζιλιάνου άσου.

Ο Ολυμπιακός θέλει σε πρώτη φάση να αποκτήσει τον Ρομπίνιο με τη μορφή δανεισμού και να υπάρχει οψιόν αγοράς του την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Οι εξελίξεις τρέχουν και τις επόμενες ώρες θα υπάρξουν εξελίξεις στην συγκεκριμένη υπόθεση.

Το Sport24.gr μίλησε με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Γκαετάνο Μοτσιάρο, ο οποίος επιμελήθηκε το ρεπορτάζ για την παρουσία του Γιάννη Βρέντζου στο Μιλάνο.

Ο Ιταλός ρεπόρτερ επιβεβαίωσε πως ο γενικός διευθυντής των Πειραιωτών βρίσκεται ήδη επί ιταλικού εδάφους και έχει προγραμματίσει συνάντηση με το αφεντικό των "ροσονέρι" τις επόμενες ώρες, ενώ θα προηγηθεί ραντεβού της μάνατζερ του παίκτη, Μαρίσα Ράμος, με τον Αντριάνο Γκαλιάνι.

Επίσης, υποστηρίζει πως το πιθανότερο σενάριο σε ό,τι αφορά το μέλλον του παίκτη είναι να επιστρέψει στην πατρίδα του, δίχως αυτό να σημαίνει πως ο Ολυμπιακός δεν έχει τις δικές του πιθανότητες από την στιγμή που η πρόταση θα καλύπτει τις απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ