ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στο χέρι του Πέδρο Μαρτίνς να "χωρίσει" με την Γκιμαράες

Portugal's CS Maritimo coach Pedro Martins gestures during the Europa League Group D group stages against Belgium's Club Brugge KV, in Bruges, Belgium, Thursday Oct. 4, 2012. (AP Photo/Yves Logghe)
Portugal's CS Maritimo coach Pedro Martins gestures during the Europa League Group D group stages against Belgium's Club Brugge KV, in Bruges, Belgium, Thursday Oct. 4, 2012. (AP Photo/Yves Logghe) AP

Ο Πέδρο Μαρτίνς που είναι πλέον ο πρώτος στόχος του Ολυμπιακού, θα παίξει "μπάλα" μόνος του για να βγει το διαζύγιο με τη Βιτόρια Γκιμαράες, καθώς οι "ερυθρόλευκοι" δεν σκοπεύουν να δώσουν το 1.000.000 ευρώ που είναι η ρήτρα. Έτοιμος ο Λουτσέσκου.

Την Τετάρτη (31/5) όλα δείχνουν ότι θα ολοκληρωθεί το σίριαλ του προπονητή στον Ολυμπιακό. Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν έτοιμο τον Ρατζβάν Λουτσέσκου, με τον Ρουμάνο τεχνικό να περιμένει το... SMS στο κινητό του που θα γράφει "έλα στον Πειραιά να υπογράψουμε".

Ωστόσο, στο λιμάνι δείχνουν ότι θα κάνουν μία προσπάθεια μήπως καταφέρουν να τοποθετήσουν στον κόκκινο πάγκο τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός της Γκιμαράες αυτή τη στιγμή είναι ο πρώτος στόχος και ο Λουτσέσκου η εναλλακτική επιλογή.

Μόνο που υπάρχει ένα σοβαρό "αγκάθι" με τον Μαρτίνς. Στην Πορτογαλία επιμένουν ότι υπάρχει ρήτρα ενός εκατομμυρίου ευρώ για να "σπάσει" το συμβόλαιό του με την Γκιμαράες (εκπνέει το 2018) και σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν οι Ίβηρες, ο Ολυμπιακός δεν σκοπεύει να δώσει αυτά τα λεφτά.

Όπως τόνιζαν στην Πορτογαλία το πρωί της Τετάρτης (31/5), στο λιμάνι περιμένουν από τον Πέδρο Μαρτίνς να... παίξει μπάλα. Το ότι είναι ζεστός στην προοπτική του Ολυμπιακού, είναι κάτι που δεν χωράει καμία αμφιβολία. Ωστόσο, θα πρέπει ο ίδιος να βρει μία φόρμουλα και να μείνει ελεύθερος από την Γκιμαράες.

Επαναλαμβάνουμε, ότι σύμφωνα με τα όσα διαδίδουν στην Πορτογαλία, οι "ερυθρόλευκοι" παρότι "καίγονται" για τον Μαρτίνς, δεν σκοπεύουν να μπουν στη διαδικασία να δώσουν το ένα εκατομμύριο που προβλέπει η ρήτρα. Οπότε, είναι καθαρά στο χέρι του Πέδρο Μαρτίνς το πώς θα καταφέρει να αποδεσμευτεί από την ομάδα του...

Την ίδια στιγμή, στην Ισπανία όπου ο Ολυμπιακός ψάχτηκε αρκετά για τον διάδοχο του Λεμονή, εκτιμούν ότι στο τέλος ο Ρατζβάν Λουτσέσκου θα είναι αυτός που θα κάτσει στον πάγκο. Υπομονή λίγες ώρες...

Photo Credits: AP Photo/Yves Logghe

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ