ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στο WFA Mentorship 2016 o Βασίλης Βούζας

Στο WFA Mentorship 2016 o Βασίλης Βούζας

Στο Άμστερνταμ θα βρεθεί από την 1η έως τις 5 Ιουνίου ο Βασίλης Βούζας, προκειμένου να συμμετάσχει στις εργασίες του Παγκοσμίου Συνεδρίου "Periodisation Mentorship 2016" που διοργανώνει η WFA (World Football Academy).

To Συνέδριο, που ξεκίνησε το 2009 σε συνεργασία με Ακαδημία Ποδοσφαίρου της Ολλανδίας, έχει διεξαχθεί μεταξύ άλλων στις ΗΠΑ, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, στην Αυστραλία, στην Ιαπωνία και τη Νότια Αφρική και απευθύνεται κυρίως σε προπονητές ποδοσφαίρου.

Ο προπονητής της Κ-20 του Ολυμπιακού, Βασίλης Βούζας, ο οποίος με τους Πειραιώτες κατέκτησε το Πρωτάθλημα Super League και το 2015 και το 2016, θα συμμετάσχει στο Συνέδριο για να επιμορφωθεί πάνω σε θέματα τακτικής, εκγύμνασης αλλά και να ενημερωθεί από κορυφαίους προπονητές για τις τάσεις στο σύγχρονο ποδόσφαιρο.

Στο Συνέδριο έχουν διδάξει όλα αυτά τα χρόνια ο Louis van Gaal, o Dick Advocaat και ο Guus Hiddink και συμμετέχουν προπονητές απ' όλο τον πλανήτη.

Η Διεύθυνση Ακαδημίας του Ολυμπιακού φροντίζει για την συνεχή επιμόρφωση των στελεχών της και ειδικά των προπονητών της οι οποίοι ανεβαίνουν συνεχώς βαθμίδες στα διπλώματα της UEFA, ενώ συμμετέχουν σε σπουδαία συνέδρια όπως εκείνο της Aspire Academy όπου είχε προσκληθεί ο Ολυμπιακός την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Στο WFA Mentorship 2016 o Βασίλης Βούζας

Εθελοντές από το Σικάγο για το Summer Camp!

Για 2η συνεχόμενη χρονιά το "Summer Camp" της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα έχει εθελοντές και μάλιστα από το Σικάγο! Δυο παιδιά από την Σχολή του Ολυμπιακού στην "Πόλη των Ανέμων" θα έρθουν στην Ελλάδα για να βοηθήσουν εθελοντικά στο Summer Camp και εν συνεχεία θα κάνουν διακοπές στη χώρα μας.

Οι εγγραφές στο Camp θεσμός συνεχίζονται με αμείωτη ένταση και τα παιδιά περιμένουν πως και πως το ραντεβού της 27ης Ιουνίου στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη. Το Camp θα έχει φέτος διάρκεια μια εβδομάδα (27/6-1/7).
Για πληροφορίες:

Από Δευτέρα έως και Παρασκευή (10:00-17:00)

Τηλέφωνο: 210-3418000 (10:00-17:00)

Fax: 210-3418002

Email: [email protected]

Φινάλε γιορτή για Κ-8, Κ-9

Ολοκληρώθηκε η αγωνιστική περίοδος και για τους παίκτες των τμημάτων υποδομής Κ-8, Κ-9 του Ολυμπιακού. Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

"Με εντυπωσιακό τρόπο ολοκλήρωσαν την αγωνιστική περίοδο 2015-16 οι ποδοσφαιριστές της Κ-8 και της Κ-9 των δυο μικρότερων σε ηλικία τμημάτων της Ακαδημίας του Ολυμπιακού.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές έστησαν... τη δική τους φιέστα όχι μέσα στο "Γ. Καραϊσκάκης" αλλά στην εγκατάσταση της Σχολής Καραϊσκάκη και γιόρτασαν με την ψυχή τους τις κούπες που κατέκτησαν μέσα στη χρονιά κάνοντας πρόβα για τα καλύτερα που θα ζήσουν ως μέλη της Ακαδημίας του Ολυμπιακού.

Στο WFA Mentorship 2016 o Βασίλης Βούζας
INTIME SPORTS

Η Κ-9 με προπονητή τον κ. Κώστα Σοφιανό κατέκτησε φέτος την 1η θέση στο "Θουκυδίδειο" και παρέλαβε τα μετάλλια αλλά και τα κύπελλα της αφού έδωσε φιλικό αγώνα με την Κ-8! Παιδιά γεννημένα το 2007 και το 2008 έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στο γήπεδο της Σχολής μας και δεν κρύβουν ότι τα βράδια ονειρεύονται μια ημέρα ν' αγωνιστούν και μέσα στο "Γ. Καραϊσκάκης" ως μέλη της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού.

Στην εξέδρα του γηπέδου και οι γονείς τους που "χόρτασαν" ωραίο ποδόσφαιρο, με "ψαλιδάκια", κεφαλιές και πολλά κόλπα και χειροκρότησαν τα παιδιά τους! Το ίδιο έπραξαν και οι μαμάδες με τους μπαμπάδες! Οι πατεράδες των ποδοσφαιριστών μας έβαλαν τα αθλητικά τους και θυμήθηκαν τα παιδικά τους χρόνια όπου έπαιξαν ποδόσφαιρο κυρίως στις γειτονιές.

Στο WFA Mentorship 2016 o Βασίλης Βούζας
INTIME SPORTS

Το παρών στην γιορτή των παιδιών έδωσε και ο Διευθυντής της Ακαδημίας κ. Θόδωρος Ελευθεριάδης ο οποίος μιλώντας στις ομάδες ζήτησε να συνεχίσουν να βλέπουν το ποδόσφαιρο ως παιχνίδι και ως διασκέδαση. Φυσικά στάθηκε και στις επιδόσεις στο σχολείο "απαιτώντας" από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές να είναι καλοί μαθητές!

Ο προπονητής των δυο ομάδων κ. Σοφιανός ευχαρίστησε τα παιδιά για την ωραία χρονιά που είχαν ενώ ο λόγος δόθηκε και σε δυο ποδοσφαιριστές (Λουλουργάς, Καρυτινός) οι οποίοι μίλησαν στους συμπαίκτες τους για αυτά που κέρδισαν μέσα στη σεζόν και αυτά που ονειρεύονται για το μέλλον. Μετά από τις ομιλίες το... μενού είχε και παγωτό το οποίο τα παιδιά αγαπούν όσο και το ποδόσφαιρο!

Όλοι τους έδωσαν ραντεβού για τη νέα αγωνιστική περίοδο η οποία σίγουρα θα είναι πιο δύσκολη αλλά τα δύσκολα είναι για τους Πρωταθλητές!

Στο WFA Mentorship 2016 o Βασίλης Βούζας
INTIME SPORTS

Οι ποδοσφαιριστές της Κ-9: Λουλουργάς, Μαλλικούρης, Τιπέλης, Θεοδωρίδης, Μπουργάνης, Πρίφτης, Γιωτόπουλος, Αγγελάκης, Φίλης, Πουλής, Μαχαίρας, Ζυγούρας, Κτενάς, Σπυρόπουλος, Μενεγάτος, Καρακώστας, Λάμπρης, Χαραλαμπίδης.

Οι ποδοσφαιριστής της Κ-8: Μουστάκης, Δουλαβέρας, Μιχαηλίδης, Γούσιος, Αυγουστίδης, Γεωργαντάς, Καρυτινός, Κούρτης, Καντεράκης, Βρυώνης, Πατρώνης".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ