ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στο Βερολίνο για Μουνιέ

Στο Βερολίνο για Μουνιέ
Αντονί Μουνιέ

Στο περιθώριο του τελικού του Champions League το Σάββατο (6/6) στο Βερολίνο, άνθρωπος του Ολυμπιακού θα συναντηθεί με την διοίκηση της Μονπελιέ για τον Αντονί Μουνιέ.

Η ώρα για τον μεγάλο τελικό του Champions League της αγωνιστικής περιόδου 2014-15 φτάνει, καθώς το Σάββατο (6/6) στο Βερολίνο οι Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους θα "φάνε τα μουστάκια τους" για το τρόπαιο του Πρωταθλητή Ευρώπης.

Παραδοσιακά σε αυτά τα παιχνίδια οι εξέδρες των επισήμων είναι γεμάτες από ισχυρούς άνδρες του ποδοσφαίρου. Εκπρόσωποι ομάδων, τεχνικοί διευθυντές, ατζέντηδες παικτών και προπονητών και ενεργεία ή σπουδαίοι ποδοσφαιριστές του παρελθόντος, δίνουν το παρών.

Και από την στιγμή που συνήθως αυτό το παιχνίδι συμπίπτει με την έναρξη της θερινής μεταγραφικής περιόδου είναι και μια καλή ευκαιρία για συναντήσεις και κουβέντα περί μεταγραφών. Και κάπως έτσι θα συμβεί και στον τελικό του Βερολίνου, με τον Ολυμπιακό να μην αποτελεί εξαίρεση.

Πληροφορίες που φτάνουν από την Γαλλία θέλουν άνθρωπο της διοίκησης των Πειραιωτών να βρίσκεται ανάμεσα στους θεατές του τελικού και στο περιθώριο αυτής της μεγάλης αναμέτρησης να έχει μια σειρά επαφών.

Το... κυρίως μενού; Η Μονπελιέ και ο Αντονί Μουνιέ. Στο Βερολίνο θα βρίσκεται ο Λουί Νικολέν και ο γιος του. Δηλαδή η διοίκηση του γαλλικού συλλόγου. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει ήδη μια πρώτη προσέγγιση, τόσο στην Μονπελιέ, όσο και στον παίκτη.

Και τώρα θα έχει την ευκαιρία να τα πει εκ νέου με τον πρόεδρο και τον εκτελεστικό διευθυντή της γαλλικής ομάδας για τον 28χρονο εξτρέμ, που έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον δύο ακόμη βρετανικών ομάδων.

Ο Νικολέν έχει αποκαλύψει το εύρος χρημάτων που απαιτείται για την μεταγραφή: κάπου ανάμεσα σε 2 και 3 εκατομμύρια ευρώ. Κοντά στα 2 εκατομμύρια είναι η πρόταση του Ολυμπιακού και πάνω σε αυτό το ποσό θα γίνουν οι νέες διαπραγματεύσεις.

Ωστόσο οι Πειραιώτες, εφόσον έρθουν σε συμφωνία με την Μονπελιέ, θα κληθούν να τα βρουν και με τον Μουνιέ, που είναι λογικό να θέλει να εξαργυρώσει την πολύ καλή σεζόν που πραγματοποίησε (9 γκολ και 8 ασίστ σε 36 εμφανίσεις στο Championnat) με ένα καλό συμβόλαιο.

Τι ψάχνει ο 28χρονος εξτρέμ; Τετραετές συμβόλαιο και τουλάχιστον 1,2 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο. Όχι και εύκολη υπόθεση η διαπραγμάτευση μαζί του, πολύ περισσότερο από την στιγμή που υπάρχουν και ανταγωνιστές.

Ωστόσο η συνάντηση Ολυμπιακού - Μονπελιέ στο Βερολίνο είναι ένα κομβικό σημείο που προηγείται. Και εφόσον οι "ερυθρόλευκοι" έρθουν σε συμφωνία με τον πατέρα και τον υιό Νικολέν, τότε ενδεχομένως θα κινηθούν αποφασιστικά στις συζητήσεις με τον Μουνιέ προκειμένου να τον κάνουν δικό τους.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ