ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στο "Βενιζέλος" ο Καμπιάσο

Στο "Βενιζέλος" ο Καμπιάσο

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε σε όλα με τον Εστεμπάν Καμπιάσο και ο Αργεντίνος έρχεται στην Αθήνα για να υπογράψει διετές συμβόλαιο.

Το ραντεβού του Γιάννη Βρέντζου στην Ιταλία είχε αίσιο τέλος, τα βρήκε με τον μάνατζερ του Καμπιάσο και ο Αργεντίνος έρχεται το μεσημέρι της Παρασκευής(2.30μμ) στην Αθήνα

Στο Μιλάνο έγινε το μεγάλο deal, με τον εκπρόσωπο του Ολυμπιακού να κάνει σκληρές διαπραγματεύσεις με τον μάνατζερ και πατέρα του Εστεμπάν Καμπιάσο, αφού ο Αργεντίνος παρουσίασε πρόταση από το αμερικάνικο ποδόσφαιρο, προκειμένου να ανεβάσει το κασέ του διεθνούς μέσου.

Ο Ολυμπιακός επέμενε στην αρχική πρόταση του και ο παίκτης θα κοστίσει περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο μαζί με τα μπόνους, κι αν προσθέσουμε την εφορία που θα πληρώσει ο Ολυμπιακός, το ποσό διπλασιάζεται.

Η μεταγραφή του Καμπιάσο είναι η πιο ακριβή επί εποχής Μαρινάκη, μετά την απόκτηση του Άλμπερτ Ριέρα και όπως όλα δείχνουν δεν θα είναι η τελευταία που θα προκαλέσει αίσθηση. Ο ένας από τους δυο στόπερ που θα αποκτηθούν, θα είναι μεγάλο όνομα.

Ο Ολυμπιακός απ ότι διαπιστώσατε κινείται με πλήρη μυστικότητα και είναι ενδεικτικό των διαπραγματεύσεων που έγιναν εν κρυπτώ, ότι η μεταγραφή του Καμπιάσο είχε "κλείσει" από την Τρίτη. Απέμενε μόνο να αποφασισθεί αν το συμβόλαιο του θα ήταν για ένα συν ένα χρόνο ή για δυο κάτι που έγινε σήμερα στο Μιλάνο.

Ο Καμπιάσο θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στις 7 το απόγευμα θα υπογράψει το συμβόλαιο του και στην Πλατεία Αλεξάνδρας αναμένεται να αποθεωθεί από τον κόσμο, όπως ο Σαβιόλα, αφού ο Ολυμπιακός δεν θέλει να πάει ο κόσμος στο αεροδρόμιο, για ευνόητους λόγους.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ