ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στο Βέλγιο μπλέκουν Ολυμπιακό και Προτό

Στο Βέλγιο μπλέκουν Ολυμπιακό και Προτό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Έγκυρα βελγικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι οι "ερυθρόλευκοι" καλοβλέπουν την περίπτωση του γκολκίπερ της Άντερλεχτ Σίλβιο Προτό, σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Ρομπέρτο από το λιμάνι.

Αναπτύχθηκε την Δευτέρα (18/4) μία έντονη φημολογία ότι ο Ολυμπιακός ρίχνει ματιές στον Σίλβιο Προτό. Πρόκειται για τον 33χρονο τερματοφύλακα της Άντερλεχτ, ο οποίο έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2017, αλλά υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να αποχωρήσει φέτος.

Με δημοσίευμά της η έγκυρη ιστοσελίδα " dh.b" γράφει ότι οι "ερυθρόλευκοι" εξετάζουν σοβαρά την περίπτωσή του και την συνδέουν με την πιθανότητα αποχώρησης του Ρομπέρτο.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο ίδιος ο Προτό σαν να φαίνεται αποφασισμένος να αποχαιρετήσει αυτό το καλοκαίρι την Άντερλεχτ, σε περίπτωση που η ομάδα του τερματίσει χαμηλά στη βαθμολογία.

Επίσης, αποκαλύπτουν ότι την περασμένη εβδομάδα ο 33χρονος τερματοφύλακας είχε πει ότι έχει στα σκαριά "μία εναλλακτική επιλογή" να συνεχίσει την καριέρα του. Οι Βέλγοι λοιπόν θεωρούν ότι ένας πιθανός προορισμός για τον Προτό είναι ο... Πειραιάς!

Να τονίσουμε ότι αν αποχαιρετήσει ο Ρομπέρτο το καλοκαίρι τον Ολυμπιακό, αυτό που έχει περάσει προς τα έξω από τους "ερυθρόλευκους" είναι ότι θα δοθεί η ευκαιρία στον Καπίνο να αποτελέσει τον βασικό πορτιέρε.

Photo credits: ACTION IMAGES

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ