ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στο Βέλγιο για ιατρικά στη Γάνδη ο Οφόε

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βαντίς-Οτζίτζα Οφόε βρίσκεται στο Βέλγιο για να περάσει ιατρικά από τη Γάνδη και να υπογράψει με την ομάδα της πατρίδας του. Τι αναφέρει η ιστοσελίδα "nieuwsblad.be" για τον Βέλγο μέσο.

Από το πρωί της Παρασκευής (20/7), το Sport24.gr σάς είχε ενημερώσει ότι αναμένονται εξελίξεις στο θέμα του Βαντίς-Οτζίτζα Οφόε και πως μετράει αντίστροφα για την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με βελγικό δημοσίευμα, πέρασε το πρωί από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και ως εκ τούτου η μετεγγραφή του βρίσκεται στην τελική ευθεία. Η ιστοσελίδα "nieuwsblad.be" έχει και σχετικές φωτογραφίες στο δημοσίευμά της για τον Βέλγο μέσο.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο 29χρονος θέλει να επαναπατριστεί, αλλά τονίζεται ότι η μετακίνηση του ποδοσφαιριστή δεν έχει τελειώσει ακόμη, καθώς δεν έχει επέλθει ακόμη συμφωνία ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Γάνδη.

Βέβαια, είναι δεδομένη η επιθυμία των Πειραιωτών να τον παραχωρήσουν, αφού δεν υπολογίζεται από τον Πέδρο Μαρτίνς, γι' αυτό και προπονείται με τους "κομμένους", μέχρι να αποχωρήσει.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Οφόε από το 1994 ως το 1999 ήταν στους μικρούς της Γάνδης, ότι μπορεί να της προσδώσει ποιότητα και εμπειρία, ενώ αναφέρεται και το συμβόλαιο που έχει εν ισχύ με τον Ολυμπιακό ως το καλοκαίρι του 2020.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ