ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού ο Κολοτσίνι"

"Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού ο Κολοτσίνι"

Μπορεί να υπάρχει στασιμότητα στα μετεγγραφικά του Ολυμπιακού, εντούτοις τα σενάρια δίνουν και παίρνουν, με την "Express" να αναφέρεται σε ενδιαφέρον για τον Φαμπρίτσιο Κολοτσίνι.

Ο Ολυμπιακός ψάχνει στόπερ για να ενισχύσει τα μετόπισθέν του, αφού είναι δεδομένο το μεγάλο κενό που υπάρχει, το οποίο πασχίζει να καλύψει. Στο Λιμάνι δεν επιβεβαιώνουν το παραμικρό για υποψήφιους στόχους, εντούτοις αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν και σχετικές αναφορές που εμπλέκουν τους Πειραιώτες με συγκεκριμένους στόχους.

Σύμφωνα με την "Express", οι νταμπλούχοι Ελλάδας εξετάζουν την περίπτωση του πολύπειρου Αργεντινού σέντερ μπακ, Φαμπρίτσιο Κολοτσίνι, της Νιούκαστλ. Με βάση τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα, δεν αποκλείεται να υπάρξει επίσημη πρόταση για την απόκτησή του από τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, γίνεται λόγος για συγκεκριμένο ποσό, το οποίο φτάνει τα 3,5 εκ. ευρώ για τον 33χρονο και πως θα του προσφέρουν τριετές συμβόλαιο έναντι 5,2 εκ. ευρώ συνολικά, ώστε να πειστεί να έρθει στην Ελλάδα.

Το συμβόλαιο του Αργεντινού ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2016, ενώ φέρεται να είναι στη λίστα και του Άλαν Πάρντιου για λογαριασμό της Κρίσταλ Πάλας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ