ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στο στόχαστρο της Σάλκε ο Μάριν

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η γερμανική "Bild" τοποθετεί τον Μάρκο Μάριν στο μεταγραφικό στόχαστρο της Σάλκε, υποστηρίζοντας πως το καλοκαίρι ο παίκτης μπορεί από "ερυθρόλευκος" να γίνει "βασιλικός μπλε" με ένα ποσό στα 5 εκατ. ευρώ.

Την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο ο Μάρκο Μάριν έχει ήδη φτάσει τις 33 εμφανίσεις με τον Ολυμπιακό, έχοντας απολογισμό οκτώ γκολ και πέντε ασίστ. Συνολικά μέχρι στιγμής έχει καταγράψει 56 συμμετοχές με τα ερυθρόλευκα, μετρώντας 12 γκολ και 10 ασίστ.

Σύμφωνα με την "Bild", οι επιδόσεις του Γερμανού μεσοεπιθετικού δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από την Σάλκε, που παρακολουθεί στενά την περίπτωση του 29χρονου διεθνή τον οποίο και έχει στη μεταγραφική της λίστα ενόψει καλοκαιριού!

Το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει ότι το προσεχές καλοκαίρι ο Μάριν μπορεί από "ερυθρόλευκος" να γίνει "βασιλικός μπλε" με ένα ποσό στα 5 εκατ. ευρώ. Το συμβόλαιο του παίκτη με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2019.

Πληροφορίες θέλουν τη συγκεκριμένη φημολογία που αναπτύχθηκε στη Γερμανία απ' το βράδυ της Τρίτης (13/3), ανήμερα των γενεθλίων του Μάριν, να μην είναι συμπτωματική χρονικά και να συνδέεται με τις εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο μετά την "μπούκα" του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας την περασμένη Κυριακή (11/3).

Πλέον είναι πολλοί οι μάνατζερ ξένων παικτών στην Ελλάδα που ψάχνονται από τώρα για το καλοκαίρι, επιθυμώντας την μετακόμιση των πελατών τους από την ελληνική Super League σε άλλο πρωτάθλημα της Ευρώπης.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Φιλικό με τον Πανιώνιο το Σάββατο
Τα "έσκασε" η Μπράγκα για Βιάνα!
Ποδόσφαιρο ώρα μηδέν: Τώρα μιλούν οι ξένοι!
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ