ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στο... ψάξιμο ο Πέδρο Μαρτίνς

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-17 / ΟΣΦΠ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-17 / ΟΣΦΠ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη βρέθηκε ξανά την Πέμπτη (26/4) ο Πέδρο Μαρτίνς, που προσπαθεί να σχηματίσει πλήρη εικόνα για τον τρόπο λειτουργίας των Πειραιωτών. Με στελέχη της διοίκησης συναντήθηκε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Είναι σύνηθες το φαινόμενο της υπερβολικής προβολής των πρώτων κινήσεων κάθε νέου τεχνικού, ειδικά όταν αναλαμβάνει μετά από μια... χαοτική κατάσταση. Κάτι ανάλογο θα μπορούσε να υποστηρίξει κανείς με τον Πέδρο Μαρτίνς, με μια σημαντική όμως διαφορά.

Για πρώτη φορά τα τελευταία πολλά χρόνια, ο Ολυμπιακός έχει προσλάβει τον νέο του προπονητή κάνα μήνα πριν ολοκληρωθούν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της σεζόν. Και αυτό από μόνο του καθιστά μια είδηση, που με τη σειρά της γεννά περισσότερες.

Ο Πέδρο Μαρτίνς βρίσκεται ξανά στη χώρα μας, μετά την πρώτη του επίσκεψη προ δύο εβδομάδων όταν και είδε το ματς με την Κέρκυρα στο Φάληρο.

Ο Πορτογάλος πέρασε μάλιστα από το Αθλητικό Κέντρο Ρέντη την Πέμπτη (26/4) και έμεινε κάμποσες ώρες, έχοντας συναντήσεις με τους Γιώργο Παύλου, Κριστιάν Καρεμπέ και Φρανσουά Μοδεστό.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-17 / ΟΣΦΠ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-17 / ΟΣΦΠ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με τρεις ανθρώπους δηλαδή που έχουν διαφορετικά καθήκοντα στο "ερυθρόλευκο" οργανόγραμμα, δείγμα της επιθυμίας του Πέδρο Μαρτίνς να έχει πλήρη εικόνα για τον τρόπο λειτουργίας της ΠΑΕ.

Ο Γιώργος Παύλου είναι ο άνθρωπος που χρεώνεται τεράστιο μερίδιο στην αναμόρφωση της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, ο Κριστιάν Καρεμπέ έχει έναν σύνθετο ρόλο σε θέματα επαφών στο εξωτερικό και ο Φρανσουά Μοδεστό "παίζει μπάλα" στα μεταγραφικά και το σκάουτινγκ.

Ξέχωρα από τις εισηγήσεις του για τον σχηματισμό του ρόστερ της σεζόν 2018-2019, ο Πέδρο Μαρτίνς τσεκάρει λεπτομερώς τις εγκαταστάσεις, την λειτουργικότητα και τις παροχές που προσφέρει το Αθλητικό Κέντρο Ρέντη στην καθημερινότητα των προπονήσεων, ενώ μέσω συνεργάτη του σχηματίζει την καλύτερη δυνατή εικόνα για τα τμήματα υποδομής.

Αν μπορεί να γίνει ένα πρώτο σχόλιο για τον 48χρονο προπονητή, είναι πως δεν λειτουργεί με αποκλειστικό γνώμονα το παρόν αλλά σαν κάποιον που έχει εξασφαλισμένη την παραμονή του για πολλά χρόνια στον σύλλογο και φροντίζει για το μέλλον. Γεγονός που ήδη αποσπά τα πρώτα θετικά σχόλια στο Λιμάνι.

Για το επόμενο δεκαήμερο, όταν και ολοκληρώνονται οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις των Πειραιωτών, ο Πέδρο Μαρτίνς θα συνεχίσει τις επισκέψεις στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη με σκοπό να είναι προετοιμασμένος όσο το δυνατόν καλύτερα, για να κάνει τις υποδείξεις του όταν τεθούν επί τάπητος όλα τα θέματα που αφορούν τη νέα σεζόν.

Από το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου θα ξεκινήσουν οι κινήσεις του Ολυμπιακού με φόντο την αγωνιστική περίοδο 2018-2019, οι οποίες κατά βάση θα αφορούν το ξεσκαρτάρισμα του υπάρχοντος ρόστερ μέχρι τη σταδιακή στελέχωση του με τους παίκτες που θα κληθούν να επιστρέψουν στους "ερυθρόλευκους" τα σκήπτρα που απώλεσαν φέτος.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ελαμπντελαουί: "Απογοητευτική σεζόν αλλά είμαστε ακόμη Ολυμπιακός"
"Πούκι για ΠΑΟΚ-Ολυμπιακό, όχι για Παναθηναϊκό"
Επιβάλλεται το "λίφτινγκ" στους εξτρέμ του Ολυμπιακού!
Ο Μιραλάς θέλει μόνο Ολυμπιακό και το δείχνει
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ