ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στο προσκήνιο ξανά ο Μουνιός για τον Ολυμπιακό

Στο προσκήνιο ξανά ο Μουνιός για τον Ολυμπιακό

Ο Αργεντινός κεντρικός αμυντικός της Τζένοα, Εσεκιέλ Μουνιός, επανήλθε στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα και κυρίως του γνωστού δημοσιογράφου Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο.

Το όνομά του δεν έχει ακουστεί για πρώτη φορά στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Και πρόπερσι τον Ιούνιο όταν οι “ερυθρόλευκοι” πάλευαν την περίπτωση του Σαμπράνο, ο Εσεκιέλ Μουνιός είχε προταθεί, καθώς ψαχνόταν για να φύγει από την Παλέρμο το καλοκαίρι του 2015. Τελικά, υπέγραψε τον Ιούλιο εκείνης της χρονιάς στην Τζένοα έναντι 4 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο 27χρονος Αργεντινός στόπερ της ομάδας της Γένοβας που είναι κάτοχος ισπανικού διαβατηρίου, εξετάζεται πάλι από τους “ερυθρόλευκους” σύμφωνα με τα όσα διαδίδουν στην Ιταλία και συγκεκριμένα ο γνωστός δημοσιογράφος Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο που στο παρελθόν έχει “αποκαλύψει” αρκετές μεταγραφές του Ολυμπιακού (σ.σ. η τελευταία ήταν ο δανεισμός του Παρέδες από την Γουότφορντ τον περασμένο χειμώνα).

Στα ρεπορτάζ αναφέρεται ότι ο Ολυμπιακός στην παρούσα φάση δεν έχει ανάγκη από στόπερ, μιας και είναι πλήρης στη συγκεκριμένη θέση μετά την απόκτηση και του Γιάγκος Βούκοβιτς.

Ωστόσο, εκτιμούν ότι αν ο Ρέτσος πωληθεί, τότε οι Πειραιώτες θα στραφούν στην επιλογή του Μουνιός, τον οποίο θα ήθελαν να τον πάρουν δανεικό.

Όπως αναφέρεται στους Ιταλούς, η Τζένοα δεν το συζητάει καν για δανεισμό και συζητάει μόνο την πώλησή του, ζητώντας ένα ποσό κοντά στα 2,5εκ. ευρώ.

Ο Μουνιός είναι “παιδί” της Μπόκα Τζούνιορς και το 2010 σε ηλικία 20 ετών πήγε στην Παλέρμο. Στην Σικελία κάθισε για πέντε χρόνια έχοντας 142 συμμετοχές. Τον Ιανουάριο του 2015 έπαιξε δανεικός στην Σαμπντόρια και το καλοκαίρι εκείνης της χρονιάς μετακόμισε στην Τζένοα.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ τον Μουνιός έχει “σταμπάρει” και ο Μίτσελ για λογαριασμό της Μάλαγα. Ένας Μίτσελ που... γλυκοκοιτάζει και την περίπτωση του Μποτία.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ