ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στο Πήλιο οι Κ-20 και Κ-17 του Ολυμπιακού

Στο Πήλιο οι Κ-20 και Κ-17 του Ολυμπιακού

Οι ομάδες Κ-20 και Κ-17 της Ακαδημίας του Ολυμπιακού θα πραγματοποιήσουν στα Χάνια του Πηλίου το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους 3 με 13 Αυγούστου. Στην 6η θέση οι Νέοι στην Ελβετία. Φιλική νίκη επί του Πανιωνίου για την Κ-17.

Όπως συνηθίζουν τα τελευταία χρόνια, έτσι και το φετινό καλοκαίρι τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού θα πραγματοποιήσουν την προετοιμασία τους στο Πήλιο. Οι Κ-20 και Κ-17 κάνουν την αρχή, αναχωρώντας το πρωί της Πέμπτης (3/8).

Το δελτίο Τύπου:

"Για τα Χάνια του Πηλίου αναχωρούν το πρωί της Πέμπτης οι ομάδες Κ-20 και Κ-17 της Ακαδημίας του Ολυμπιακού.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, οι ομάδες μας, που την περίοδο 2017-18 κατέκτησαν τα Πρωταθλήματα Super League K-20 και Κ-17, θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους στο Πήλιο στο διάστημα 3-13 Αυγούστου.

Στο διάστημα αυτός εκτός από τις προπονήσεις, το πρόγραμμα περιλαμβάνει και φιλικά παιχνίδια, τα οποία είναι 3 για την Κ-20 και 2 για την Κ-17.

Η ομάδα Νέων θα παίξει στις 8/8 στα Χάνια με τον Εθνικό Πειραιώς, στις 9/8 στα Χάνια με την ΑΕΛ (Κ-20) και στις 12/8 στα Φάρσαλα με την τοπική ομάδα. Από την άλλη οι Έφηβοι θ' αγωνιστούν στις 8/8 κόντρα στον Σαρακινό και στις 12/8 με τον Θησέα Αγριάς στα Χάνια.

Στα Χάνια του Πηλίου θ' ανέβουν για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας (16-23/8) τους και οι ομάδες Κ-15 και Κ-16 οι οποίες έχουν ... πρώτη για τη σεζόν 2017-18 την Δευτέρα 7 Αυγούστου".

Στην 6η θέση οι Νέοι στην Ελβετία

Το δελτίο Τύπου:

"Την 6η θέση στο διεθνές τουρνουά της FC Aesch που διεξήχθη στο διάστημα 28-30 Ιουλίου στη Βασιλεία της Ελβετίας κατέλαβε η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού.

Το συγκρότημα του Βασιλή Βούζα έδωσε δυνατά παιχνίδι στο διεθνές τουρνουά της Ελβετίας και κατέλαβε την 6η θέση αφού στον αγώνα κατάταξης για τις θέσεις 5-6 ηττήθηκε στα πέναλτι με 5-3 (1-1 κ.α) από τους οικοδεσπότες.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της ομάδας μας:

Παρασκευή 28/7

Β' όμιλος

Ολυμπιακός - Βασιλεία 0-2

Σάββατο 29/7

Β΄όμιλος

Ολυμπιακός - Λίβερπουλ 0-2

Ολυμπιακός - Αμβούργο 3-0 (Νεοφυτίδης, Ξενιτίδης, Κωστανάσιος)

Η ομάδα μας κατέλαβε την 3η θέση στον Β' όμιλο.

Κυριακή 30/7

Αγώνας κατάταξης (θέσεις 5-6)

Ολυμπιακός - Ας 1-1 (4-2) (Πέιος/ Γαλούπης, Τσιριγώτης (π). Τα πέναλτι έχασαν οι Παπαδόπουλος, Βρουσάι.

Στο τουρνουά της Ελβετίας αγωνίστηκαν οι: Αγιώτης Γιώργος, Αγγελόπουλος Γιάννης, Παπαδόπουλος Παύλος, Χατζηιωαννίδης Ιωάννης, Φυτόπουλος Δημήτρης, Γαλούπης Ιωάννης, Καράδαης Χρήστος, Νεοφυτίδης Γιώργος, Κιρτζιαλίδης Κωνσταντίνος, Κωστανάσιος Θάνος, Κουγιός Σταύρος, Λάμπρου Στάθης, Ντουμάνης Πάρης, Πέιος Νικόλαος, Ράμα Ρεζάρτ, Τσιμπούκας Θωμάς, Τσιριγώτης Θόδωρος, Βοϊλης Αλέξανδρος, Βρουσάι Μάριος, Ξενιτίδης Γιώργος.

Ο τεχνικός της ομάδας μας Βασίλης Βούζας μετά από την ολοκλήρωση του τουρνουά δήλωσε: "Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του τουρνουά για την φιλοξενία τους και για την πολύ καλή οργάνωση. Ήταν ένα πολύ δυνατό τουρνουά και βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα για όλους τους ποδοσφαιριστές και για την πορεία της ομάδας. Σαφώς και η 6η θέση δεν μας καλύπτει αλλά είμαστε στην αρχή της προετοιμασίας και έχουμε μια νέα ομάδα. Το γενικό συμπέρασμα είναι ότι θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ και ομαδικά και ατομικά για να παρουσιάσουμε την εικόνα που θέλουμε ως Ολυμπιακός".

Φιλική νίκη επί του Πανιωνίου για την Κ-17

Το δελτίο Τύπου:

"Νικηφόρο ήταν για την Κ-17 του Ολυμπιακού το πρώτο φιλικό παιχνίδι της για την αγωνιστική περίοδο 2017-18.

Η ομάδα μας επικράτησε με 3-1 του Πανιωνίου σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη το πρωί της Τετάρτης στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη και έδειξε όμως ότι θέλει ακόμη πολύ δουλειά για να είναι έτοιμη για την έναρξη του Πρωταθλήματος.

Τα γκολ για τον Ολυμπιακό, ο οποίος βρέθηκε πίσω στο σκορ (0-1), πέτυχαν οι: Μαρτίνης (1-1), Ντούλος (2-1), Ζαχαράκης (3-1).

Ο προπονητής της ομάδας Τάσος Θέος δήλωσε: "Είμαστε στην αρχή της προετοιμασίας και όπως είναι φυσικό ούτε εμείς ούτε οι άλλες ομάδες δεν είναι ακόμη έτοιμες. Υπάρχει πολύ όρεξη, καλό υλικό και υψηλοί στόχοι. Θα δουλέψουμε σκληρά στο Πήλιο για να φτιάξουμε μια ανταγωνιστική ομάδα η οποία θα μπορεί να ανταποκριθεί στις προσδοκίες όλων μας".

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Βεζύρης, Δολαψάκης, Μαρτίνης, Τασιάς, Γκοτζαμανίδης, Γλυνός, Τσακίρης, Τσέργας, Μπουλάρι, Φέκκας, Ντούλος/ Καραργύρης, Γεωργαντής, Ζαχαράκης, Μπόνιος, Κοτσιανούλης, Βοϊδονικόλας, Μούγιος, Μικρός, Μπαλωμένος, Κωνσταντινίδης, Μποσκουϊδης, Ράμα".

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ