Στο ξενοδοχείο της πρώτης ομάδας η Σχολή Αγρινίου

Στο ξενοδοχείο της πρώτης ομάδας η Σχολή Αγρινίου

Δεκάδες παιδιά της Σχολής του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο, επισκέφθηκαν το ξενοδοχείο της πρώτης ομάδας το πρωί του Σαββάτου (9/12). (video)

Μαζί με τους προπονητές τους και τον επικεφαλής Θόδωρο Πανέτα, τα παιδιά της Σχολής του Αγρινίου είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν, να πάρουν αυτόγραφα αλλά και συμβουλές από τα ινδάλματα τους. Το σχετικό δελτίο Τύπου:

"Επίσκεψη στο ξενοδοχείο όπου διαμένει η πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού πραγματοποίησε το πρωί του Σαββάτου η Σχολή μας στο Αγρίνιο.

Δεκάδες παιδιά μαζί με τους προπονητές τους και τον επικεφαλής της Σχολής κ. Θόδωρο Πανέτα είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να πάρουν δεκάδες αυτόγραφα από τα είδωλα τους.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές δεν σταματούσαν να βγάζουν φωτογραφίες με τα "αστέρια" του Θρύλου και ν' ακούν απ' όλους πολύτιμες συμβουλές για το ποδόσφαιρο και τον... δρόμο που θέλουν ν' ακολουθήσουν.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο Διευθυντής Σχολών του Ολυμπιακού κ. Νάνος ο οποίος είπε:

"Τα παιδιά των Σχολών είναι τυχερά που έχουν την δυνατότητα να βλέπουν τους πρωταθλητές και να φωτογραφίζονται μαζί τους.

Στο Αγρίνιο υπάρχει έντονο το Ολυμπιακό στοιχείο και αυτό το είδαμε όλη και με την υποδοχή που έτυχε η ομάδα το βράδυ της Παρασκευής αλλά και από τη σημερινή εκδήλωση.

Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα να βλέπεις γελαστά πρόσωπα που δεν θέλουν κάτι άλλο από το ν' αγγίξουν και να πάρουν αυτόγραφο από τους παίκτες του Ολυμπιακού.

Η Σχολή μας στο Αγρίνιο βαδίζει στο σωστό δρόμο και η Διεύθυνση του Δικτύου προσπαθεί να την ενισχύει συνεχώς για να βοηθάει τα παιδιά να διασκεδάζουν και να μαθαίνουν σωστά το ποδόσφαιρο".

Το βίντεο της επίσκεψης:

 
SHARE

BEST OF NETWORK

11 memes αθέων που θα σε πείσουν ότι δεν υπάρχει θεός

Ο Θεός, πάντως, αν είχε λίγο χιούμορ θα γελούσε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24