ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στο Κόπα Άφρικα η Γαλατά για Ντα Κόστα

Στο Κόπα Άφρικα η Γαλατά για Ντα Κόστα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Γαλατάσαράι όντως ενδιαφέρεται για τον Μανουέλ Ντα Κόστα και μόνο σενάρια επιστημονικής φαντασίας δεν είναι όσα γράφτηκαν τις τελευταίες μέρες στην γειτονική χώρα.

Εδώ και τρεις μέρες έχει βουίξει η πιάτσα στην Τουρκία ότι η Γαλατάσαράι έχει απλώσει τα δίχτυα της στον Πειραιά. Το όνομα του Μανουέλ Ντα Κόστα είναι αυτό που "παίζει" δυνατά στην Κωνσταντινούπολη και το Sport24.gr έψαξε το θέμα στη γειτονική χώρα για να δει τελικά τι ισχύει και που σταματάει η αλήθεια.

Πάμε στα δεδομένα: ο Ντα Κόστα έχει εξαιρετικό όνομα στην Τουρκία. Ακόμα και όταν ήταν στην Σίβασπορ, είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον των Γαλατάσαράι και Μπεσίκτας, αλλά ο ίδιος ψαχνόταν να αποχωρήσει το καλοκαίρι του 2015 από την Τουρκία και να αναζητήσει σε άλλη χώρα την τύχη του.

Το τηλεφώνημα από τον Μάρκο Σίλβα τον έκανε να πάρει το πρώτο αεροπλάνο για Αθήνα και έτσι ο Μαροκινός στόπερ ντύθηκε στα ερυθρόλευκα, υπογράφοντας τριετές συμβόλαιο. Εδώ υπάρχει μία σύγχυση.

Στην Τουρκία ακουγόταν ότι υπέγραψε τριετές κλειστό. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι και υπάρχει οψιόν ανανέωσης για ακόμα έναν χρόνο.

Λίγη σημασία όμως έχει αυτό. Αντιθέτως, αξίζει να σημειωθεί ότι τα όσα έγραφαν στην Τουρκία τις τελευταίες μέρες για έντονο ενδιαφέρον της Γαλατά για τον Ντα Κόστα, έχουν βάση.

Πρώτα απ' όλα, πληροφορίες αναφέρουν ότι η "τσιμπόμ" θα έχει σκάουτ στα γήπεδα της Γκαμπόν για το Κόπα Άφρικα. Δεν θα παρακολουθήσει από κοντά μόνο τον Ντα Κόστα, αλλά και άλλους Αφρικανούς ποδοσφαιριστές που έχει ξεχωρίσει.

Με λίγα λόγια, ο στόπερ του Ολυμπιακού είναι στο μπλοκάκι τους. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι θα γίνει και κάποια επίσημης μορφής κίνηση προς τους Πειραιώτες.

Στην παρούσα φάση η είδηση έχει να κάνει με το ότι το ενδιαφέρον της Γαλατά είναι υπαρκτό και όχι ένα απλό σενάριο, όπως άλλα τόσα που έχουν γραφτεί κατά καιρούς στην Τουρκία.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Οι Κινέζοι θα απλώσουν δίχτυα και για... Μάριν
Τα δύο μεταγραφικά μέτωπα του Ολυμπιακού
"Δεν παραχωρείται ο Σωτηρίου"
Μοδεστό: "Πίσω μας υπάρχουν έξι εκατομμύρια οπαδοί"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ