ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στο κόλπο για Μαζουακού (και) η Λιόν

Στο κόλπο για Μαζουακού (και) η Λιόν
Μαζουακού ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αρτούρ Μαζουακού βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων, αφού μετά τις Ρόμα και Μονακό φέρεται να είναι στη μετεγγραφική λίστα και της Λιόν.

Ουδείς γνωρίζει τι μέλλει γενέσθαι με το μέλλον του Αρτούρ Μαζουακού. Ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού, βρίσκεται στο Λάνγκεφελντ με την ομάδα του Πειραιά για την προετοιμασία της, όμως είναι αβέβαιο αν θα παίζει φέτος για τους "ερυθρόλευκους".

Η Ρόμα και η Μονακό έχουν ακουστεί για τον παίκτη, ο οποίος θα ήθελε να πάρει μετεγγραφή, ενώ και ο Ολυμπιακός θα ήθελε να τον πουλήσει, όμως στην κατάλληλη τιμή. Δεν πρόκειται με λίγα λόγια να τον παραχωρήσει για λίγα χρήματα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα " lequipe.fr", η Λιόν έχει μπει δυναμικά στο κόλπο για την απόκτησή του, αναφέροντας: "Αποκαλύφτηκε η προτεραιότητα για τη θέση του αριστερού μπακ. Ονομάζεται Αρτούρ Μαζουακού, έχει παίξει στη Βαλενσιέν και τώρα είναι στον Ολυμπιακό. Παρά το νεαρό της ηλικίας του (22 χρόνων), ο Γαλλο-Κονγκολέζος έχει το πλεονέκτημα του να έχει παίξει στο Champions League τα δύο τελευταία χρόνια. Η Λιόν τον θέλει και συνεχίζει να κινείται γρήγορα".

Συν τις άλλοις, η ιστοσελίδα " foot01.com", υποστηρίζει πως η Λιόν θέλει τον Μαζουακού, ενώ ο Ολυμπιακός τον Ρος, με τις δυο περιπτώσεις πολύ πιθανό να συνδέονται μεταξύ τους. Όπως και να 'χει, υπάρχει κινητικότητα για τον ποδοσφαιριστή.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ