ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στο "Καραϊσκάκης" ο Πίνο

Στο "Καραϊσκάκης" ο Πίνο
Πάμπλο Πίνο

Ο Κολομβιανός άσος, Πίνο βρέθηκε στο "Γ. Καραϊσκάκης" και παρακολούθησε το ματς με την Σάλκε. Σε ποιο σημείο είναι οι διαπραγματεύσεις και ποια είναι τα δεδομένα της υπόθεσης.

Οι τελευταίες μέρες του Σεπτέμβρη πλησιάζουν, το Τσάμπιονς Λιγκ ξεκίνησε (καθόλου καλά για τον Ολυμπιακό) και από την μεταγραφολογία και τον καταιγισμό ονομάτων, έχουμε περάσει στην κριτική της ομάδας έπειτα από την εικόνα που έχει παρουσιάσει στα πρώτα ματς της σεζόν.

Παρόλα αυτά, στον Πειραιά ασχολούνται με τις μεταγραφές και συγκεκριμένα με την περίπτωση του Πίνο, που αν θα κλείσει θα κλείσει για τον Γενάρη στην ομάδα του Πειραιά. Ποιος όμως είναι τα δεδομένα...

Αρχικά να πούμε για όσους δεν το γνωρίζουν πως ο Κολομβιανός άσος βρίσκεται στη χώρα μας και την Τρίτη μάλιστα έδωσε το παρών στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και είδε από κοντά τις προσπάθειες της ομάδας και κατά τη συνέπεια την ήττα από την Σάλκε.

Ο πρώην άσος της Γαλατάσαραϊ περνάει συνεχώς από τα ιατρικά τεστ του Ολυμπιακού κι αυτό γιατί οι Πειραιώτες θέλουν να διαπιστώσουν σε τι κατάσταση βρίσκεται και κυρίως αν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Το σίγουρο είναι πως ο Πίνο απέχει αρκετό καιρό από την ενεργό δράση και σε καμία περίπτωση δεν είναι έτοιμος. Θα χρειαστεί χρόνο και προπονήσεις.

Η περίπτωση του Κολομβιανού άσου λοιπόν παραμένει ανοιχτή, με τα ιατρικά τεστ και τις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές να συνεχίζονται. Πρόκειται για μια μεταγραφική κίνηση που θα γίνει τον Γενάρη (δεν υπάρχει άλλη λύση άλλωστε) οπότε δεν είναι κάτι που "καίει" τους Πειραιώτες.

Εσείς διαβάστε: Τι συνέβη με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού,
Ιμπαγάσα: "Δεν αντιδράσαμε καθόλου", Ολυμπιακός - Σάλκε 1-2, Στέφενς: "Αντιδράσαμε σωστά μετά το 1-1", Παπαδόπουλος: "Καθαρό το γκολ που πέτυχα", Σ το "Καραϊσκάκης" ο Πίνο

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ