ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στο "Γ. Καραϊσκάκης" η προπόνηση του Ολυμπιακού

Στο "Γ. Καραϊσκάκης" η προπόνηση του Ολυμπιακού
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στον ολοκαίνουριο χλοοτάπητα του "Γεώργιος Καραϊσκάκης" προπονήθηκαν την Κυριακή (24/7) οι ποδοσφαιριστές του Βίκτορ Σάντσεθ.

Πολλά βελτιωτικά έργα πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο διάστημα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Διαπλάτυνση των εσωτερικών χώρων, τοιχογραφίες με μεγάλους άσσους του παρελθόντος, υπερσύγχρονο στούντιο για παραγωγές, νέες ανέσεις στα αποδυτήρια.

Και φυσικά η αντικατάσταση του παλιού χλοοτάπητα με έναν ολοκαίνουριο, από αυτούς που χρησιμοποιούν οι top ομάδες στην Premier League.

Σημαντική αναβάθμιση αυτή για τους "ερυθρόλευκους", που ξόδεψαν περισσότερα από 500.000 ευρώ για έχουν ένα χλοοτάπητα εξαιρετικής ποιότητας στην διάθεση των ποδοσφαιριστών τους.

Ο νέος αγωνιστικός χώρος θα εγκαινιαστεί την Τετάρτη (27/7, 21:45) στην εντός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Χαπόελ Μπερ Σεβά, για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Για να συνηθίσουν τα νέα δεδομένα, οι παίκτες του Βίκτορ Σάντσεθ πήραν μια γεύση από τον καινούριο χλοοτάπητα την Κυριακή (24/7).

Οι Πειραιώτες προπονήθηκαν στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Τετάρτης και τόσο οι ποδοσφαιριστές, όσο και ο Ισπανός τεχνικός, είχαν την ευκαιρία να τσεκάρουν το χόρτο στο οποίο θα αγωνίζονται στη διάρκεια της φετινής σεζόν στις εντός έδρας αναμετρήσεις της ομάδας.

Μετά το τέλος του προγράμματος, ο Αλμπέρτο ντε λα Μπέγια ανέβασε μια φωτογραφία από την προπόνηση στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", με τον Ισπανό μπακ να δίνει το σύνθημα ενόψει Χαπόελ: "Είμαστε έτοιμοι!!"

Τον συμπαίκτη του ακολούθησε και ο Νικόλα Λεάλι, που επίσης πόσταρε μια φωτογραφία στο instagram, με το μήνυμα "πρώτη φορά στο στάδιο".

We are ready!! #olympiacos #team #karaiskakistadium

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης De La Bella (@delabella_24) στις



First time in Stadium #karaiskakis #training #action #emotion #passion #champions #avanticosi

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Nicola Leali (@nik_lea93) στις

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ