ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στο "Γ. Καραϊσκάκης" η αποστολή του Ολυμπιακού

Στο "Γ. Καραϊσκάκης" η αποστολή του Ολυμπιακού
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκεται στο "Γ. Καραϊσκάκης" και περιμένει να ακολουθηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία προκειμένου να κατοχυρωθεί - εν τη απουσία του ΠΑΟΚ - υπέρ της το ματς.

Όπως άλλωστε αναμενόταν, πέντε λεπτά μετά τις τέσσερις η αποστολή του Ολυμπιακού έφθασε στο "Γ. Καραϊσκάκης" για την προγραμματισμένη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι "ερυθρόλευκοι" περιμένουν να ακολουθηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία μετά και τη δεδηλωμένη απόφαση του ΠΑΟΚ να μην κατέβει στη ρεβάνς.

Σύμφωνα με αυτή, ο διαιτητής, Χαράλαμπος Καλογερόπουλος, θα πρέπει να ανοίξει το φύλλο αγώνα, οι "ερυθρόλευκοι" να δώσουν τα δελτία των ποδοσφαιριστών κι αφού παρέλθει ορισμένο χρονικό διάστημα και διαπιστωθεί η απουσία του ΠΑΟΚ, να κλείσει το φύλλο αγώνα και να κατοχυρωθεί ο αγώνας υπέρ του Ολυμπιακού.

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού έκαναν κανονικά την καθιερωμένη βόλτα στον αγωνιστικό χώρο του "Γ. Καραϊσκάκης", ενώ εμφανίστηκαν στον αγωνιστικό χώρο και οι Βαγγέλης Μαρινάκης και Σάββας Θεοδωρίδης.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ