ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στο φύλλο αγώνα ο Πούτσε, στην πράξη ο Κόντης

Στο φύλλο αγώνα ο Πούτσε, στην πράξη ο Κόντης
Πούτσε

Ο Αντόνιο Βιθέντε Πούτσε δηλώθηκε ως προπονητής του Ολυμπιακού στο φύλλο αγώνα της αναμέτρησης με την ΑΕΚ, ο Χρήστος Κόντης είναι αυτός που καθοδήγησε τους "ερυθρόλευκους" από τον πάγκο.

Το ξαφνικό πρόβλημα υγείας του Όσκαρ Γκαρθία είχε ως συνέπεια να διακομιδή του Ισπανού τεχνικού στο νοσοκομείο, κάνοντας αδύνατη την παρουσία του στον πάγκο του Ολυμπιακού στη ρεβάνς Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο Αντόνιο Βιθέντε Πούτσε, συνεργάτης του Καταλανού, ήταν αυτός που δηλώθηκε στο φύλλο αγώνα ως προπονητής των "ερυθρολεύκων".

Ο 46χρονος τεχνικός ξεκίνησε την καριέρα του ως βοηθός προπονητή στην Σανταντέρ τον Ιούλιο του 2009 και ακολούθησε ο ίδιος ρόλος στις Τενερίφη, Χέρκουλες, Αλ-Γιαρμούκ, πριν αναλάβει χρέη πρώτου προπονητή στην Αλ-Καντίσια.

Ήρθε η ευκαιρία της Ανόρθωσης το καλοκαίρι του 2016, όμως μετά από μια νίκη, τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες σε επτά ματς, είδε την πόρτα της εξόδου. Ακολούθησε τον Όσκαρ Γκαρθία ως βοηθός προπονητή στη Σεντ Ετιέν και τον Ολυμπιακό.

Ο Πούτσε το βράδυ της Τετάρτης στο ΟΑΚΑ δηλώθηκε ως πρώτος προπονητής στο φύλλο αγώνα, ωστόσο ως τέτοιος λειτούργησε ο Χρήστος Κόντης.

Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και στο ματς της AEL FC Arena στις αρχές Γενάρη, τότε με τον Βασίλη Βούζα να κάθεται στον πάγκο.

Ο λόγος έχει να κάνει με το δίπλωμα UEFA Pro που έχουν τόσο ο Αντόνιο Βιθέντε Πούτσε, όσο και Βασίλης Βούζας, όχι ακόμη ο Χρήστος Κόντης.

Και στις δύο περιπτώσεις, ο Έλληνας τεχνικός ήταν αυτός που λειτούργησε ως πρώτος προπονητής στον "ερυθρόλευκο" πάγκο.

ÊÕÐÅËËÏ / ÁÅÊ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÊÕÐÅËËÏ / ÁÅÊ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Photo credits: eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ