ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στο Δ.Σ. της Λίγκας η μεταβίβαση των μετοχών του Ολυμπιακού

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÃÉÏÕÂÅÍÔÏÕÓ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / JUVENTUS - OLYMPIAKOS / ÌÁÑÉÍÁÊÇÓ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÃÉÏÕÂÅÍÔÏÕÓ - ÏÓÖÐ / CHAMPIONS LEAGUE / JUVENTUS - OLYMPIAKOS / ÌÁÑÉÍÁÊÇÓ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ένα από τα θέματα που θα συζητηθούν την ερχόμενη Πέμπτη (14/12) στο Δ.Σ. της Super League Σουρωτή είναι και η υποχρέωση ή μη μεταβίβασης μετοχών της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Μετά την εμπλοκή του ονόματος του Βαγγέλη Μαρινάκη στην υπόθεση διαφθοράς του ελληνικού ποδοσφαίρου είχε γίνει γνωστό ότι ο ιδιοκτήτης της ερυθρόλευκης ΠΑΕ θα έπρεπε να μεταβιβάσει τις μετοχές του.

Μάλιστα, ο κ. Μαρινάκης στη δήλωση του πέρα από τη τη βεβαιότητα του για πλήρη δικαίωση του στο άμεσο διάστημα είχε προτείνει στο ΔΣ της ΠΑΕ την ανάληψη της προεδρίας για τους επόμενους μήνες από τον Γιάννη Μώραλη.

Ωστόσο, την ερχόμενη Πέμπτη θα αποσαφηνιστεί εάν πρέπει τελικά ή όχι να μεταβιβάσει τις μετοχές του. Στο Δ.Σ. της Super League Σουρωτή που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη (14/12) ένα από τα θέματα που θα απασχολήσει το Διοικητικό Συμβούλιο είναι η υποχρέωση ή μη μεταβίβασης μετοχών της ερυθρόλευκης ΠΑΕ.

Αναλυτικά τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1. Διαπραγμάτευση με NOVA (δικαιώματα αγωνιστικής περιόδου 2018-19).

2. Θέματα κεντρικής χορηγίας.

3. Πρόγραμμα Β΄Γύρου Πρωταθλήματος Super League ΣΟΥΡΩΤΗ (17η – 30η Αγωνιστική).

4. Εκλογή ορκωτών ελεγκτών χρήσης 1/7/2017 - 30/6/2018.

5. Συζήτηση αιτήματος της ΠΑΕ Ολυμπιακός (υποχρέωση ή μη μεταβίβασης μετοχών σε περίπτωση κωλύματος άρθρου 3 Ν.2725/1999).

6. Διάφορα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ