ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στο Αγρίνιο ο Πέδρο Μαρτίνς, τσεκάρει την Κ-17

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-17 / ΟΣΦΠ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-17 / ΟΣΦΠ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς βρίσκεται στις κερκίδες του γηπέδου του Παναιτωλικού, παρακολουθώντας την προσπάθεια της ομάδας Κ-17 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό του Final-4 με την Ξάνθη.

Να σχηματίσει όσο το δυνατόν καλύτερη εικόνα μπορεί όχι μόνο για το ρόστερ της πρώτης ομάδας, αλλά και για τους παίκτες των τμημάτων υποδομής, θέλει ο Πέδρο Μαρτίνς από την ημέρα που συμφώνησε με τον Ολυμπιακό να αναλάβει την τεχνική ηγεσία για τη νέα σεζόν.

Έτσι ο Πορτογάλος τεχνικός από τη Δευτέρα (7/5) βρίσκεται στο Αγρίνιο με σκόπο να παρακολουθήσει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών της Κ-17 στο Final-4, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με την Ξάνθη στον πρώτο ημιτελικό (ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός το άλλο ζευγάρι) της διοργάνωσης.

Μαζί με τον Πέδρο Μαρτίνς είναι και οι Κυριάκος Δουρέκας (διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος), Κώστας Καραπαπάς (διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός), Αριέλ Ιμπαγάσα (γενικός αρχηγός της Ακαδημίας), Κυριάκος Καραταΐδης (ο διευθυντής της Ακαδημίας), Φρανσίσκο Κόστα (επιθεωρητής Ακαδημιών) και οι προπονητές της Ακαδημίας Βασίλης Βούζας και Δημήτρης Μαυρογενίδης.

Την αναμέτρηση παρακολούθησε και ο Αντώνης Νικοπολίδης, πρώην γκολκίπερ των "ερυθρολεύκων" και νυν τεχνικός της εθνικής Ελπίδων.

FINAL 4 K17 NEOI / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΞΑΝΘΗ(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
FINAL 4 K17 NEOI / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΞΑΝΘΗ(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Photo credits: eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ