ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στο "Afyon Cup" ο Ολυμπιακός

Στο "Afyon Cup" ο Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

Την συμμετοχή του στο τουρνουά "Afyon Cup" στην Τουρκία ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός, όπου θα αντιμετωπίσει τις Γαλατάσαραϊ, Μαρσέιγ και Μπέτις στο διάστημα 20-25 Ιουλίου.

Αλλαγή πλάνων στον προγραμματισμό της καλοκαιρινής προετοιμασία υπάρχει στον Ολυμπιακό, που το απόγευμα της Τετάρτης (10/6) ανακοίνωσε την συμμετοχή του στο τουρνουά "Afyon Cup" στην Τουρκία, με αντιπάλους τις Γαλατάσαραϊ, Μαρσέιγ και Μπέτις στο διάστημα 20-25 Ιουλίου.

Ο Ολυμπιακός θα πραγματοποιήσει το πρώτο στάδιο της καλοκαιρινής του προετοιμασίας στο Ζέεφελντ και αρχικά το πλάνο ήθελε τους "ερυθρόλευκους" να αναχωρούν για την Αυστρία στις 10 Ιουλίου, με ημερομηνία επιστροφής την 21η του μηνός. Από την στιγμή που οι ημερομηνίες του "Afyon Cup" αφορούν το διάστημα 20-25/7, η παρουσία των Πειραιωτών στο Ζέεφελντ θα ολοκληρωθεί μια ημέρα νωρίτερα, δηλαδή στις 20 Ιουλίου. Η αποστολή δεν θα επιστρέψει στην Ελλάδα, αλλά θα πετάξει απευθείας για την Τουρκία προκειμένου να λάβει μέρος στο τουρνουά.

Επιπροσθέτως, ο σχεδιασμός ήθελε τον Ολυμπιακό να βρίσκεται στο Ντίσελντορφ από τις 27 Ιουλίου μέχρι τις 7 Αυγούστου για μια σειρά φιλικών αγώνων στο πλαίσιο του δεύτερου σταδίου προετοιμασίας, ωστόσο το συγκεκριμένο ταξίδι, το οποίο είχε επιλέξει ο Βίτορ Περέιρα, πιθανόν να μην πραγματοποιηθεί.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

"Ολοκληρώνοντας το πρώτο στάδιο προετοιμασίας του, ο Ολυμπιακός θα αναχωρήσει για την Τουρκία, όπου στο διάστημα 20-25 Ιουλίου 2015, θα αγωνιστεί στο διεθνές τουρνουά «Afyon Cup», στο οποίο θα συμμετέχουν επίσης η Γαλατασαράι, η Μαρσέιγ και η Ρεάλ Μπέτις".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ