ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στο +4 οι Νέοι του Ολυμπιακού

Στο +4 οι Νέοι του Ολυμπιακού
INTIME SPORTS

Οι Νέοι του Ολυμπιακού επικράτησαν με σκορ 6-0 του Λεβαδειακού και συνεχίζουν αήττητοι στο πρωτάθλημα Super League Κ-20, πρώτοι στη βαθμολογία και χωρίς να έχουν δεχθεί γκολ!

Για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Κ-20, ο Ολυμπιακός φιλοξένησε τον Λεβαδειακό στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη και το τέλος της αναμέτρησης συγκέντρωσε πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία.

Οι Πειραιώτες επικράτησαν με το εντυπωσιακό 6-0, κάτι που σημαίνει ότι η ομάδα του Βασίλη Βούζα παραμένει αήττητη στη διοργάνωση σε 10 αγώνες, είναι στην 1η θέση της βαθμολογίας με +4 από τον 2ο Παναθηναϊκό, έφτασε τα 32 γκολ ενεργητικό και συνεχίζει να διατηρεί ανέπαφη την εστίας της! Ο Ολυμπιακός έφτασε στα 990 λεπτά δίχως να έχει δεχθεί τέρμα...

Όσον αορά το καθαρά αγωνιστικό σκέλος, μόλις στο 4' ο Βρουσάι εκτέλεσε κόρνερ και η μπάλα έφτασε στον Φώτο, ο οποίος σημείωσε αυτογκόλ. Στο 12' ο Μανθάτης μοίρασε ωραία ασίστ στον Βάρκα, που μέσα από την μικρή περιοχή με καρφωτή κεφαλιά, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Ο 18χρόνος επιθετικός στο 22' και μετά από ασίστ του Βρουσάι, σκόραρε για 2η φορά (3-0), ενώ στο 40' ήρθε το τέταρτο γκολ των "ερυθρολεύκων από έξοχη ενέργεια και σουτ του Βρουσάι. Τρία λεπτά αργότερα, ο Βάρκας σημείωσε χατ-τρικ και το 5-0, ξανά από ασίστ του Μανθάτη.

Το τελικό 6-0 σημειώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο, μετά την ασίστ του Κηπουρού στον σκόρερ Τσιμίκα.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Βασίλης Βούζας, τόνισε μετά το ματς:

"Το σκορ δεν αφήνει πολλά περιθώρια για σχόλια. Είδα τους παίκτες μου να έχουν διάθεση και να παλεύουν σ' όλο το παιχνίδι για το καλύτερο. Σαφώς και μπορούμε να παίξουμε καλύτερα και τα παιδιά που έχουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής και τα πιο νέα.

Όταν είσαι στον Ολυμπιακό δεν πρέπει να σταματάς να δουλεύεις. Το μηδέν στην άμυνα σαφώς είναι μια σημαντική παράμετρος και δείχνει την δουλειά μας αλλά αυτό που προέχει είναι η ατομική βελτίωση των παικτών. Είμαστε σε μια ομάδα με τεράστιες απαιτήσεις".

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γαβαλάς, Πανάγου, Τσιμίκας, Νικολάου (46' Κωστανάσιος), Τσιμπούκας, Λάμπρου (λ.τ 31' Γιανναράκης), Μανθάτης (59' Καμπέτσης), Ξενιτίδης, Βάρκας, Κηπουρός, Βρουσάι.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Λύτρας, Φώτος, Σβέρκος, Μερεντίτης, Σαραντίτης (59' Λιάγκας), Νίκας, Χατζηλάμπρος, Ζυμπέρι, Σαλιάι, Σέννα (54' Μιτακίδης), Καραχάλιος.

Κ-15: Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης 4-0

Σε αγώνα της 8ης ημέρας του ΠρωταθλήματοςSuperLeagueK-15, που διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου (3/12) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, ο Ολυμπιακός επικράτησε με σκορ 4-0 του Αστέρα Τρίπολης.

Η ομάδα του Νίκου Τοπολιάτη πίεσε από την αρχή του αγώνα τον αντίπαλο της και στο 15' το σκορ ήταν ήδη 2-0. Στο 11' ο Τζόρβας έδωσε την ασίστ στον Τόλιο, ο οποίος με σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Σουρλής, μετά από ασταθή απόκρουση του Μανουσιάδη, με δυνατό σουτ εντός περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.

Στο +4 οι Νέοι του Ολυμπιακού
INTIME SPORTS

Στο 22’ ο Τζανετής με σουτ σημείωσε το 3-0, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Το 4-0 ήρθε στο 73' με δράστη και πάλι τον Τόλιο. Πριν την έναρξη κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για την αεροπορική τραγωδία στην Κολομβία, όπου ξεκληρίστηκε η βραζιλιάνικη Σαπεκοένσε.

Στο +4 οι Νέοι του Ολυμπιακού
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Νίκος Τοπολιάτης, σημείωσε:

"Μπράβο στα παιδιά για την εμφάνιση και τη νίκη. Παίξαμε κατά διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρο και δείξαμε πράγματα που δουλεύουμε καθημερινά. Θέλουμε ν’ αφιερώσουμε τη νίκη στον Άγγελο Μούκα ο οποίος είχε ένα σοβαρό τραυματισμό και θα μείνει για μεγάλο διάστημα εκτός δράσης. Του ευχόμαστε καλή επάνοδο.

Είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση και το σκορ αλλά θέλω σε κάθε ματς να είμαστε και καλύτεροι. Με σκληρή και σωστή δουλειά βελτιώνουμε τους παίκτες αλλά παίρνουμε και τ’ αποτελέσματα που θέλουμε".

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καραργύρης, Τζόρβας (62’ Θεοδωρόπουλος), Κεραμίδας, Τιμολέων (70’ Αντωνόπουλος), Ασλανίδης, Γεωργακόπουλος, Αρσενίδης (46’ Καρακώστας), Παπαδόπουλος (67’ Γαβαλάς), Τζανετής (56’ Νικόλης), Σουρλής, Τόλιος.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Μανουσιάδης, Κυριακόπουλος (56’ Χατζηαθανασιάδης), Κανελόπουλος, Λελούδας, Δεληγιάννης, Λεχουρίτης, Πρέντζας (20’ Γιακουμής), Λιακόπουλος, Τσιγκούνης (67’ Σωτηρόπουλος), Μπέρκης (70’ Αλέμης), Τζήλος (56’ Δημητρακόπουλος).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ισόπαλο το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός των Κ17, 0-0 στου Ρέντη
Συμπλήρωσε κάρτες ο Μποτία
Ιντέγε: "Μας έγινε μάθημα το προηγούμενο ματς"
Πάρντο: "Νίκη με ΑΠΟΕΛ για την πρώτη θέση"
Μπέντο: "Θα μπορούσαμε να τα πάμε και καλύτερα"
Επέστρεψε στα γκολ και τις νίκες ο Ολυμπιακός, 4-0 τον Λεβαδειακό
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ