ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στις 8 και 9 Οκτωβρίου το Σεμινάριο Σχολών Ολυμπιακού

Στις 8 και 9 Οκτωβρίου το Σεμινάριο Σχολών Ολυμπιακού
INTIME SPORTS

Το Σαββατοκύριακο 8-9 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί φέτος το Σεμινάριο Επιμόρφωσης των Σχολών του Ολυμπιακού. Το Σάββατο (24/9) με Λεβαδειακό η Κ-17.

Το Σαββατοκύριακο 8-9 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί φέτος το Σεμινάριο Επιμόρφωσης των Σχολών του Ολυμπιακού. Στο Σεμινάριο, που έχει γίνει πλέον θεσμός, συμμετέχουν εκπρόσωποι (επικεφαλής, προπονητές, φυσιοθεραπευτές, γραμματεία) απ’ όλες τις Σχολές του Ολυμπιακού στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Το πρόγραμμα που θ’ ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες περιλαμβάνει πολλές εκπλήξεις και φυσικά η Διεύθυνση Σχολών θα έχει και φέτος την συμπαράσταση της Ακαδημίας αλλά και της πρώτης ομάδας!

Στην Κεντρική Σχολή Ρέντη ο Παπαπαναγής

Συνεχίζονται καθημερινά οι επισκέψεις των προπονητών της Ακαδημίας του Ολυμπιακού στις Κεντρικές Σχολές σε Ρέντη και Καραϊσκάκη. Δυο φορές την εβδομάδα στις Κεντρικές Σχολές λειτουργείο σχολείο τερματοφυλάκων στο οποίο την εκπαίδευση των νεαρών τερματοφυλάκων έχει αναλάβει ο Σωκράτης Κοψαχείλης ενώ πρόσφατα προπόνηση στη Σχολή Ρέντη έκανε ο Φώτης Παπαπαναγής.

Στις Κεντρικές Σχολές έχουν κάνει έως σήμερα προπονήσεις και παρακάτω τεχνικοί της Ακαδημίας του Ολυμπιακού: Παπακωστούλης Γιώργος, Σοφιανός Κώστας, Ιάκωβος Χατζηράπτης και Κατερίνα Φαλίδα.

Στις 8 και 9 Οκτωβρίου το Σεμινάριο Σχολών Ολυμπιακού
INTIME SPORTS

Το Σάββατο με Λεβαδειακό η Κ-17

Το Σάββατο (24/9) στις 12:00 στη Λιβαδειά θα διεξαχθεί ο αγώνας της 3ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-17 ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον Λεβαδειακό.

Η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη έχει έως τώρα στο Πρωτάθλημα δυο νίκες απέναντι στον Πλανατιά και στον Πανιώνιο και θέλει να συνεχίσει με νίκη και στη Λιβαδειά.

Στις 8 και 9 Οκτωβρίου το Σεμινάριο Σχολών Ολυμπιακού
INTIME SPORTS

Ο αγιασμός της Σχολής Θεσσαλονίκης

Τελέστηκε το απόγευμα της Δευτέρας (19/9) στις εγκαταστάσεις της Σχολής Θεσσαλονίκης ο καθιερωμένος αγιασμός, ο οποίος σηματοδοτεί και την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Το παρών έδωσε ο Διευθυντής της Ακαδημίας του Ολυμπιακού Θόδωρος Ελευθεριάδης, ο οποίος ευχήθηκε και εκείνος με τη σειρά του στα παιδιά και στους προπονητές καλή χρονιά, ενώ στη συνέχεια παρακολούθησε προπονήσεις όλων των τμημάτων της Σχολής.

Μετά από τον αγιασμό οι προπονητές της Σχολής Θεσσαλονίκης, παρουσία του επικεφαλής της κ. Χοχλάκη και του κ. Γούναρη, έδωσαν επαίνους στους ποδοσφαιριστές που διακρίθηκαν στο σχολείο την προηγούμενη χρονιά.

Στις 8 και 9 Οκτωβρίου το Σεμινάριο Σχολών Ολυμπιακού
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ