ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στις 8.000 οι ανανεώσεις διαρκείας

Στις 8.000 οι ανανεώσεις διαρκείας
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μετά από τις πρώτες δύο εβδομάδες διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας της νέας σεζόν, 8.000 περσινοί κάτοχοι έχουν ανανεώσει τις κάρτες τους. Δύσκολα θα υπάρξει παράταση στις ανανεώσεις καθώς η ζήτηση είναι μεγάλη.

Τα εισιτήρια διαρκείας του Ολυμπιακού για την αγωνιστική περίοδο 2016-17 κυκλοφορούν εδώ και δύο εβδομάδες, με τους περσινούς κατόχους να έχουν προτεραιότητα και τη δυνατότητα να ανανεώσουν τις θέσεις τους.

Αυτό έχουν πράξει ήδη περίπου 8.000 φίλοι του Ολυμπιακού και μέχρι το τέλος της περιόδου των ανανεώσεων (Τρίτη 28/6), σύμφωνα με τους υπολογισμούς ο αριθμός αναμένεται να ξεπεράσει τις 10.500!

Είθισται ένα ποσοστό της τάξης του 40% - 45% να προχωρά σε ανανέωση του εισιτηρίου διαρκείας, ωστόσο φέτος το ποσοστό αυτό θα αγγίξει το 50%. Συνήθως τις τελευταίες ημέρες της περιόδου των ανανεώσεων η κίνηση αυξάνεται και για το λόγο αυτό οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είναι άκρως αισιόδοξοι ότι στατιστικά θα ξεπεραστεί το συγκεκριμένο όριο.

Ενδεικτικό της πρόθεσης των οπαδών της ομάδας για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν είναι και το γεγονός ότι πολύ δύσκολα θα δοθεί παράταση για τους περσινούς κατόχους, καθώς υπάρχει πολύ μεγάλη ζήτηση -και κατά συνέπεια αναμονή- από τους νέους.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ