ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στις 4 Ιουνίου η απόφαση για Πουλίδο

Στις 4 Ιουνίου η απόφαση για Πουλίδο
INTIME SPORTS

Η οριστική απόφαση για το μέλλον του Άλαν Πουλίδο είναι πλέον θέμα ημερών. Δικαίωση της Τίγκρες δεν σημαίνει πως ο παίκτης πρέπει να επιστρέψει στο Μεξικό. Παραμένει το ενδιαφέρον για τον Αντονί Μουνιέ.

Στο τέλος της φτάνει η περιπέτεια του Άλαν Πουλίδο, όσον αφορά την διαμάχη ανάμεσα στον Μεξικανό φορ και την Τίγκρες, η οποία ξεκίνησε πέρσι τον Μάιο και αναμένεται να λάβει τέλος αρχές Ιουνίου, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.

Στις 4 Ιουνίου αναμένεται η απόφαση των διαιτητικών οργάνων της FIFA σχετικά με το καθεστώς δέσμευσης των δύο πλευρών. Με λίγα λόγια εκείνη την ημέρα θα μάθει ο Πουλίδο αν είναι ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του όπου επιθυμεί ή θα δικαιωθεί η Τίγκρες που ισχυρίζεται ότι έχει νόμιμο συμβόλαιο με τον παίκτη έως το καλοκαίρι του 2016.

Ακόμη και αν η επιτροπή της FIFA αποφασίσει υπέρ της Τίγκρες, αυτό δεν σημαίνει πως ο Πουλίδο είναι υποχρεωμένος να επιστρέψει στον μεξικάνικο σύλλογο. Θα επιδικαστεί όμως ένα ποσό για λογαριασμό της Τίγκρες, το οποίο θα πρέπει να καταβάλλει οποιοσδήποτε θέλει να κάνει δικό του τον 24χρονο (8/3/1991) επιθετικό.

Επιμένει η Μάιντς για Μπενίτες

Σε αυτή την περίπτωση, το ποσό αναμένεται να είναι από 700.000, έως και 2 εκατομμύρια ευρώ. Σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο Αλεχάντρο Ροντρίγκες υποστήριξε πως ο Πουλίδο έχει κάνει λάθος και οι οπαδοί της Τίγκρες δεν επιθυμούν να τον δουν ξανά με τη φανέλα της ομάδας, ενώ δήλωσε πρόθυμος να πουλήσει τον παίκτη ακόμη και σε ομάδα του Μεξικού, αν ο ίδιος επιθυμεί να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Προφανώς ο Ροντρίγκες πιστεύει πως η απόφαση στις 4 Ιουνίου θα είναι υπέρ της ομάδας του, ενώ η πλευρά του Άλαν Πουλίδο επιμένει πως θα δικαιωθεί και ο 24χρονος φορ θα μείνει ελεύθερος. Αν επαληθευτεί το δεύτερο σενάριο, τότε ο παίκτης πιθανότατα θα ντυθεί στα "ερυθρόλευκα".

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα για Μουνιέ

Δια στόματος Λουίς Νικολέν , του εκκεντρικού μεγαλομετόχου της Μονπελιέ, έγινε γνωστό πως υπάρχουν επαφές ανάμεσα στην γαλλική ομάδα και τον Ολυμπιακό για τον Αντονί Μουνιέ. Πρόκειται για τον 28χρονο εξτρέμ που τη φετινή σεζόν πραγματοποίησε 36 συμμετοχές στο Championnat, με απολογισμό 9 γκολ και 8 ασίστ.

Κλασικός αριστεροπόδαρος, ταχύς και τεχνίτης, με ικανότητα να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό αλλά κυρίως ως αριστερός ακραίος κυνηγός. Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Λιόν, έφτασε μέχρι την πρώτη ομάδα και το καλοκαίρι του 2009 μεταπήδησε στη Νις, με τη φανέλα της οποίας πραγματοποίησε 107 εμφανίσεις, με 17 γκολ και 19 ασίστ.

Από το καλοκαίρι του 2012 ανήκει στην Μονπελιέ, το συμβόλαιο του με την οποία ολοκληρώνεται στις 30/6/2016. Η τιμή της πώλησης του κυμαίνεται στα 2 με 3 εκατομμύρια ευρώ. Καθημερινά στην Γαλλία γίνεται αναφορά στο φλερτ του Ολυμπιακού με τον παίκτη, ενώ στο κόλπο της απόκτησης του μπαίνει και η Σεντ Ετιέν.

Και ο Ζαμπράνο στα υπόψιν

Προτάθηκε ο Αλέξ

Δύο ακόμη παίκτες που έχουν προταθεί στον Ολυμπιακό είναι και οι Κάρλος Ζαμπράνο, Ζοάο Περέιρα. Οι Πειραιώτες είναι σε αναζήτηση στόπερ, με τους Βίντιτς, Νέτο και Σιανί να είναι ψηλά στη λίστα προτίμησης, ενώ στον Πειραιά προτάθηκαν τόσο ο Αλέξ, όσο και ο Ζαμπράνο.

Η περίπτωση του Περουβιανού δεν είναι "φρέσκια", καθώς είχε μπει στο μάτι των "ερυθρολεύκων" από το περσινό καλοκαίρι, ενώ το όνομα του έπαιξε και τον Γενάρη.

Ο 26χρονος (10/7/1989) στόπερ της Άιντραχτ Φρανφκούρτης μένει ελεύθερος στο τέλος Ιουνίου και φαίνεται πως δεν θα συνεχίσει στον γερμανικό σύλλογο. Δυνατός στις προσωπικές μονομαχίες, γρήγορος και με διάθεση να βγαίνει πρώτος στη μπάλα, φέτος αντιμετώπισε προβλήματα τραυματισμών (ρήξη συνδέσμου στο γόνατο) και αγωνίστηκε μόνο σε 17 παιχνίδια, τα 16 ως βασικός (1450').

Την αμέσως προηγούμενη αγωνιστική περίοδο (2013-14), είχε 43 συμμετοχές (3788'), όλες ως βασικός, με την φανέλα της Άιντραχτ. Με την Εθνική ομάδα του Περού μετράει 23 εμφανίσεις και 3 τέρματα, ενώ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα δώσει το παρών στο Κόπα Αμέρικα, που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Χιλής.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ