ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στις 25000 η προπώληση με Γιουνγκ Μπόις

Στις 25000 η προπώληση με Γιουνγκ Μπόις
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Κομβικής σημασίας η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Γιουνγκ Μπόις στο "Γ. Καραϊσκάκης" (24/11, 22:05) και ήδη η προπώληση των εισιτηρίων έχει φτάσει στις 25000.

Οι εξελίξεις που έφεραν την αναβολή της 11ης αγωνιστικής της Super League, που ξεκινά πάλι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (26-27/11), έβγαλαν εκτός... ρυθμού τον κόσμο, ωστόσο η στήριξη των οπαδών του Ολυμπιακού κρίνεται αναγκαία ενόψει της κομβικής αναμέτρησης με την Γιουνγκ Μπόις την Πέμπτη (24/11, 22:05) στο Φάληρο.

Οι "ερυθρόλευκοι" ουσιαστικά πηγαίνουν στο ματς με την ελβετική ομάδα χωρίς να έχουν παιχνίδι στα πόδια τους εδώ και 18 ημέρες (από τις 6/11 και το 3-0 επί του Παναθηναϊκού), τη στιγμή που θέλουν έναν βαθμό για να σφραγίσουν την πρόκριση τους στους "32" του Europa League και ιδανικά τη νίκη για να είναι σε θέση να διεκδικήσουν την πρωτιά στον 2ο όμιλο, στο ματς της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής με τον ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο.

Γίνεται λοιπόν κατανοητό ότι η αναμέτρηση με την Γιουνγκ Μπόις είναι καθοριστικής σημασίας για το ευρωπαϊκό μέλλον των Πειραιωτών και η μαζική στήριξη των φίλων του Ολυμπιακού αναγκαία, προκειμένου να επιτευχθεί τουλάχιστον ο στόχος της πρόκρισης.

Κρίνοντας από την προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα, δύο ημέρες πριν την διεξαγωγή του, πολύς κόσμος αναμένεται στις κερκίδες του Φαληρικού γηπέδου το βράδυ της Πέμπτης.

Ήδη 25000 εισιτήρια έχουν βρει τους κατόχους τους, ενώ η διάθεση τους μέσω διαδικτύου και από τα εκδοτήρια του "Γ. Καραϊσκάκης", συνεχίζεται κανονικά από το πρωί της Τετάρτης (23/11). Με αυτούς τους ρυθμούς, περισσότεροι από 30000 φίλοι του Ολυμπιακού πρόκειται να παρακολουθήσουν ζωντανά το παιχνίδι με την Γιουνγκ Μπόις.

ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ

Σε περίοδο ανακατατάξεων βρίσκεται η Ακαδημία του Ολυμπιακού, με αλλαγές σε πρόσωπα και τρόπο λειτουργίας σε ορισμένους τομείς. Κοκολάκης και Μπαρμπαλιάς δεν συνεχίζουν ως σκάουτερ, νωρίτερα ο Δημήτρης Μαυρογενίδης είχε υποβάλλει την παραίτηση του, ενώ στο επιτελείο της Κ-17 έχει προστεθεί ο Νεκτάριος Πανταζής.

Ωστόσο είχαν κυκλοφορήσει και σενάρια που ήθελαν τον Θόδωρο Ελευθεριάδη να τελεί υπό παραίτηση, κάτι που όμως δεν επιβεβαιώνεται. Θέμα με τον διευθυντή των Ακαδημιών, όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, δεν προκύπτει στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη.

Ο κ. Ελευθεριάδης συνεχίζει κανονικά από το πόστο του και φυσικά την προσπάθεια μαζί με τους συνεργάτες του για την διαρκή αναβάθμιση του τρόπου λειτουργίας της Ακαδημίας των Πειραιωτών.

Photo credits: ACTION IMAGES

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

"Σφήνα της Τέρεκ στην Μπέτις για Σιόβα"
Το πρόγραμμα ενόψει Γιουνγκ Μπόις
Φάκελος Γιουνγκ Μπόις στο Ρέντη!
Άνθρωπος της Μπάγερν Μονάχου στο Φάληρο για Ρέτσο
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ