ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στις 17.45 στην Αθήνα ο Μίλιτς για τον Ολυμπιακό

Malta's Steve Bezzina, left, fights for the ball with Croatia's Hrvoje Milic during the Euro 2016 qualifying match between Croatia and Malta, at Maksimir stadium, in Zagreb, Croatia, Tuesday, Sept. 9, 2014. (AP Photo/Darko Bandic)
Malta's Steve Bezzina, left, fights for the ball with Croatia's Hrvoje Milic during the Euro 2016 qualifying match between Croatia and Malta, at Maksimir stadium, in Zagreb, Croatia, Tuesday, Sept. 9, 2014. (AP Photo/Darko Bandic) AP

Ο Χρβόγε Μίλιτς θα βρίσκεται στις 17.45 στην Αθήνα, προκειμένου να περάσει από εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Στην τελική ευθεία μπήκε η μεταγραφή του Χρβόγε Μίλιτς για τον Ολυμπιακό. Ο 28χρονος Κροάτης αριστερός μπακ αναμένεται στην Αθήνα το απόγευμα του Σαββάτου (22/7, 17.45) και αμέσως θα πάει στο Μετροπόλιταν για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Η Φιορεντίνα από την οποία αποχωρεί, είχε ανακοινώσει ότι ο παίκτης αποχώρησε απ' τη Μοένα (σ.σ. προπονητικό κέντρο που πραγματοποιεί την προετοιμασία της η ιταλική ομάδα) με προορισμό την Ελλάδα, όπου τις επόμενες ώρες θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό του Ολυμπιακού".

Στον Ολυμπιακό θα κοιτάξουν να τον βάλουν στη λίστα για τα ματς με την Παρτιζάν. Η UEFA είχε δώσει διορία για μία αλλαγή στην αρχική λίστα εώς το βράδυ της Δευτέρας (24/7). Να θυμίσουμε ότι η μεταγραφή του από την Φιορεντίνα θα πάει κοντά στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Ο Μίλιτς είναι ένας παίκτης που μπορεί να παίξει σε όλη τη γραμμή. Πέρυσι με τον Πάουλο Σόουζα στη Φιορεντίνα έπαιζε αριστερός μπακ-χαφ στο 3-5-2 του Πορτογάλου τεχνικού. Έχει δηλαδή όλα τα στοιχεία που ζητάει ο Μπέσνικ Χάσι, δηλαδή είναι ένας επιθετικογενής ακραίος μπακ, έτσι ώστε να προσφέρει λύσεις στον Ολυμπιακό από τις πτέρυγες.

Το συμβόλαιό του με τη Φιορεντίνα εκπνέει το καλοκαίρι του 2018 (σ.σ. πέρσι τον είχαν αποκτήσει οι "βιόλα" από την Χάιντουκ Σπλιτ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ