ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στις 16:15 ο Ζιλέ στην Ελλάδα

Belgiums Guillaume Gillet, right, and Portugals Joao Mario eye the ball during a friendly soccer match between Portugal and Belgium in Leiria, Portugal, Tuesday, March 29 2016. (AP Photo/Steven Governo)
Belgiums Guillaume Gillet, right, and Portugals Joao Mario eye the ball during a friendly soccer match between Portugal and Belgium in Leiria, Portugal, Tuesday, March 29 2016. (AP Photo/Steven Governo) AP

Νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας (7/8) ο Γκιγιόμ Ζιλέ φτάνει στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του από τη Ναντ στον Ολυμπιακό.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Ολυμπιακού και Ναντ ολοκληρώθηκαν το πρωί της Δευτέρας (7/8), αυτές με τον παίκτη είχαν τελειώσει ήδη και έτσι απομένουν τα τυπικά για να ντυθεί στα ερυθρόλευκα ο Βέλγος μεσοαμυντικός.

Ο Ζιλέ το απόγευμα της Κυριακής (6/8) έπαιξε το τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα της γαλλικής ομάδας, μπαίνοντας ως αλλαγή στο 75ο λεπτό της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Λιλ, όπου η Ναντ ηττήθηκε με σκορ 3-0.

Ακολούθησε η παραδοχή του ίδιου για το μέλλον του, κάποιες δηλώσεις του προέδρου των "καναρινιών" για το... θεαθήναι και πλέον η μεταγραφή του Ζιλέ στον Ολυμπιακό έχει δρομολογηθεί.

Η πτήση του Βέλγου μάλιστα φτάνει νωρίς το απόγευμα (16:15) της Δευτέρας στην χώρα μας και εν συνεχεία θα ακολουθηθεί η γνωστή διαδικασία.

Ο παίκτης θα ξεκουραστεί, θα περάσει από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, τότε θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας δύο χρόνων με τον Ολυμπιακό. Οι "ερυθρόλευκοι" θα αποζημιώσουν με κάτι περισσότερο από ένα εκατομμύριο ευρώ τη Ναντ για την απόκτηση του Ζιλέ.

Photo credits: (AP Photo/Steven Governo)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Έξαλλες οι ομάδες και η Λίγκα με την ΕΠΟ
Ημέρες και ώρες 1ης και 2ης αγωνιστικής της Super League
Ολυμπιακός και UNICEF ανανεώνουν τη συνεργασία τους
Ο Μίλιτς προϊδεάζει την Ριέκα για... κόλαση στο Καραϊσκάκη
Έως την Τρίτη (8/8) στην Αθήνα ο Ζιλέ
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ