ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στις 10 Μαΐου το φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα

Στις 10 Μαΐου το φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το φιλικό του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα θα πραγματοποιηθεί τελικά στις 10 Μαΐου όπως γνωστοποίησαν οι Πειραιώτες, καθώς στις 7 είναι ο τελικός Κυπέλλου και ως εκ τούτου δεν θα μπορούσαν στις 4 Μαΐου να έχουν ταξίδι στο Βελιγράδι.

Αν και το φιλικό του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι ήταν προγραμματισμένο για τις 4 Μαΐου, τελικά αυτό μεταφέρεται έξι ημέρες μετά (10/4, 19:00) ελέω τελικού Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι Πειραιώτες εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα παίξουν στον τελικό στις 7 Μαΐου με το νικητή του ζευγαριού ΑΕΚ - Ατρόμητος και δεν θα μπορούσαν τρεις ημέρες πριν να έχουν ταξίδι για φιλικό και να υποστούν ταλαιπωρία και κίνδυνο τραυματισμού κάποιου παίκτη.

Γι' αυτό, λοιπόν, αποφάσισαν να μεταφέρουν το παιχνίδι με τους "ερυθρόλευκους" της Σερβίας, που φυσικά δεν είχαν κανένα απολύτως πρόβλημα.

Ο Ερυθρός Αστέρας θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό στο "Mαρακανά" για δεύτερη φορά στην ιστορία του. Στις 12 Νοεμβρίου 1994 ήταν η πρώτη φορά που οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί. Μπροστά σε 25.000 θεατές, ο Ερυθρός Αστέρας νίκησε με 4-1.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ