ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στην τελική ευθεία με Αμπιντάλ και Μαζουακού

Στην τελική ευθεία με Αμπιντάλ και Μαζουακού

Ο Ερίκ Αμπιντάλ περνάει από ιατρικές εξετάσεις και αναμένεται η ανακοίνωσή του, στην τελική ευθεία και του Μαζουακού. Διαβάστε αναλυτικά.

Διπλό "χτύπημα" ετοιμάζει ακόμα και σήμερα ο Ολυμπιακός, ο οποίος αναμένεται να ανακοινώσει την απόκτηση των Ερίκ Αμπιντάλ και Αρτούρ Μαζουακού, με τις δυο περιπτώσεις να βρίσκονται στην τελική ευθεία.

Αναφορικά με τον πρώτο, ο Γάλλος αστέρας βρίσκεται από τα ξημερώματα του Σαββάτου στην Ελλάδα, περνάει αυτή την ώρα ιατρικές εξετάσεις και εφόσον όλο κυλήσουν κατ' ευχήν, όπως όλοι περιμένουν, μετά θα ανακοινωθεί η απόκτησή του από τους Πειραιώτες και θα αποτελεί μέλος της "ερυθρόλευκης" οικογένειας (διαβάστε ΕΔΩ για τη ζωή του).

Εξάλλου, οι Πειραιώτες εκτός από τον Αμπιντάλ, είναι σε προχωρημένες συζητήσεις και με τον Αρτούρ Μαζουακού. Μάλιστα, είναι πολύ πιθανό να υπογράψουν σήμερα συμβόλαιο συνεργασίας με τον 20χρονο Γάλλο αριστερό μπακ - χαφ (διαβάστε ΕΔΩ για το βιογραφικό του), κλείνοντας έτσι θετικά την υπόθεση.

Όπως και να 'χει, στον Ολυμπιακό βρίσκονται σε μετεγγραφικό οργασμό και ετοιμάζουν τα χτυπήματά τους, προτού μάλιστα φύγουν για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Ζέεφελντ της Αυστρίας.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ