ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στην... σέντρα τον Πουλίδο η Τίγκρες

Στην... σέντρα τον Πουλίδο η Τίγκρες

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε η διοίκηση της Τίγκρες που παρουσίασε νέα στοιχεία για τον Πουλίδο δίνοντας παράλληλα στον Μεξικάνο άσο δυο επιλογές.

Θα τραβήξει αρκετό διάστημα αυτή η ιστορία με τον Πουλίδο και την Τίγκρες. Ο σύλλογος από το Μεξικό παραχώρησε συνέντευξη Τύπου κατά τη διάρκεια της οποίας παρουσιάστηκαν νέα στοιχεία που αφορούν τη συμφωνία που υπάρχει (σύμφωνα με τους ίδιους πάντα) μέχρι το 2016.

Συγκεκριμένα παρουσίασαν έγγραφα τα οποία έχουν την υπογραφή άλλου εκπροσώπου του παίκτη, ο οποίος ζήτησε και πήρε χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί σε αύξηση αποδοχών για τον ποδοσφαιριστή.

Έκαναν λόγο για μηνύσεις κατά του δικηγόρου του Πουλίδο και των εκπροσώπων του, ενώ κάλεσαν τον παίκτη είτε να γυρίσει στις υποχρεώσεις του, είτε να πληρώσει τη ρήτρα του και να φύγει.

Επίσης παρουσίασαν βίντεο με δηλώσεις του νεαρού άσου ο οποίος μιλούσε για το συμβόλαιο του (όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στο Μεξικό πάντα).

Τέλος ο δικηγόρος του συλλόγου διερωτήθηκε πως από τη στιγμή που ο παίκτης ισχυρίζεται πως δεν έχει καμία σχέση πλέον με την Τίγκρες, δεν είχε κανένα λόγο να επιστρέψει μετά το Μουντιάλ και να κάνει προπονήσεις. Αφού το έκανε, ήξερε και ο ίδιος πως είχε συμβόλαιο (το οποίο τονίστηκε πως πληρώνουν κανονικά).

'Όπως καταλαβαίνετε η υπόθεση έχει ψωμί ακόμα..

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ