ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Στην Μπενφίκα ο Σάμαρης για 10 εκ. ευρώ"

"Στην Μπενφίκα ο Σάμαρης για 10 εκ. ευρώ"
INTIME SPORTS

Σύσσωμος ο πορτογαλικός Τύπος θεωρεί κλεισμένη τη μεταγραφή του Ανδρέα Σάμαρη στην Μπενφίκα με το κόστος της, να ξεπερνά τα 10.000.000 ευρώ.

Ο Τύπος της Πορτογαλίας θεωρεί σχεδόν κλεισμένη την απόκτηση του Έλληνα διεθνούς μέσου του Ολυμπιακού, Ανδρέα Σάμαρη, από την Μπενφίκα με το κόστος της μεταγραφής να ξεπερνά μαζί με τα μπόνους, το ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ.

Η έγκυρη πορτογαλική ιστοσελίδα "maisfutebol" μιλάει για μία μεταγραφή σχεδόν κλεισμένη με το κόστος της να φτάνει τα 10.000.000 ευρώ, ενώ με την προσθήκη των μπόνους, ίσως αγγίξει και τα 11.000.000 ευρώ.

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι άνθρωπος της Μπενφίκα είναι στην Αθήνα προκειμένου να οριστικοποιήσει τη μεταγραφή του Έλληνα διεθνούς μέσου και να πετάξουν μαζί για τη Λισαβόνα, προκειμένου ο τελευταίος να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο.

Η πώληση του Ένσο Πέρες

Την ίδια ώρα οι "αετοί" συζητούν με τη Βαλένθια για την παραχώρηση του Αργεντινού ποδοσφαιριστή τους, Ένσο Πέρες, έναντι του ποσού των 25.000.000 ευρώ. Η "Ο jogo" μάλιστα συνδέει την πώληση του Ένσο Πέρες στις "νυχτερίδες", με την προσπάθεια αγοράς του Ανδρέα Σάμαρη.

Η ομάδα της πορτογαλικής πρωτεύουσας προσπαθεί να κάνει ένα εντυπωσιακό ντεμαράζ στο κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου, μετά την απόκτηση του διεθνούς Βραζιλιάνου τερματοφύλακα, Ζούλιο Σέζαρ.

Σημειώνεται πάντως ότι τα μεταγραφικά της Μπενφίκα, πάγωσαν από τα μέση του Ιουλίου, μετά την κατάρρευση της μεγαλύτερης πορτογαλικής τράπεζας και βασικού χρηματοδότη των "αετών", Banco Espírito Santo.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ