ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στην κορυφαία ενδεκάδα ο Ρομπέρτο

Στην κορυφαία ενδεκάδα ο Ρομπέρτο

Μετά την ονειρική του εμφάνιση κόντρα στην Γιουβέντους, ο Ρομπέρτο ήταν φυσιολογικό να συμπεριληφθεί στην κορυφαία ενδεκάδα της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Με τον Ρομπέρτο να πραγματοποιεί μια εκπληκτική εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός κατάφερε να υποτάξει την Γιουβέντους στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" το βράδυ της Τετάρτης (22/10).

Μετά από αυτή την σπουδαία παρουσία του Ισπανού γκολκίπερ η UEFA δεν θα μπορούσε να μην τον συμπεριλάβει στην καλύτερη ενδεκάδα της 3ης αγωνιστικής του Champions League.

Μαρσέλο (Ρεάλ Μαδρίτης), Νταβίντ Λουίς (Παρί Σεν-Ζερμέν), Σούτσι (Βασιλεία), Ντονάτι (Λεβερκούζεν), Αζάρ (Τσέλσι), Κόκε (Ατλέτικο Μαδρίτης), Ρόις (Ντόρτμουντ), Μπενζεμά (Ρεάλ Μαδρίτης) Λουίς Αντριάνο (Σαχτάρ) και Ρόμπεν (Μπάγερν Μονάχου), είναι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της κορυφαίας 11άδας της αγωνιστικής.

Ο Ολυμπιακός είχε εκπροσωπηθεί ακόμη μια φορά σε ανάλογη περίπτωση, όταν ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες είχε καταφέρει την ίδια διάκριση την 1η αγωνιστική της διοργάνωσης για την εμφάνιση του απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Στην κορυφαία ενδεκάδα ο Ρομπέρτο
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ