ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στην Έβερτον με 7,6 εκατομμύρια ευρώ ο Μιραλάς;

Στην Έβερτον με 7,6 εκατομμύρια ευρώ ο Μιραλάς;
INTIME SPORTS

Στην Αγγλία για ιατρικές εξετάσεις ο Μιραλάς τις επόμενες 48 ώρες σύμφωνα με έγκυρο αγγλικό μέσο, το οποίο αποκαλύπτει πως το deal ολοκληρώθηκε με τον Ολυμπιακό να παίρνει 7.6 εκατομμύρια ευρώ από την Έβερτον

Την ώρα που ο Πάμπλο Κοντρέρας είναι στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός για να υπογράψει συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ελλάδας, ο Κέβιν Μιραλάς ετοιμάζει τα πράγματά του για να μετακομίσει στην Αγγλία και συγκεκριμένα στο Λίβερπουλ για χάρη της Έβερτον

Ο Ολυμπιακός θα εισπράξει από τα Ζαχαρωτά έξι εκατομμύρια λιρές, δηλαδή 7.639.000 ευρώ! Το ποσό είναι τεράστιο για τη συγκεκριμένη περίοδο (η κρίση έχει "χτυπήσει" το ποδόσφαιρο) και σε συνδυασμό με την επιθυμία του παίκτη να παίξει στην Premier League το deal φαίνεται να ολοκληρώνεται.

Όπως αποκάλυψε το Sky Sports, μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Twitter, ο Μιραλάς θα μεταβεί μέσα στο Σαββατοκύριακο (18-19/8) στην Αγγλία για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει τετραετές (πιθανότατα) συμβόλαιο συνεργασίας με την Έβερτον.

Ο Κέβιν Μιραλάς και ο ατζέντης του, Κριστόφ Ενροτό, ήθελαν πάση θυσία να γίνει η μεταγραφή και πίεσαν καταστάσεις. Στη διοίκηση του Ολυμπιακού δεν μπορούσαν να κάνουν το παραμικρό, καθώς η επιθυμία του Βέλγου επιθετικού ήταν να παίξει ποδόσφαιρο στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου και στην ομάδα από το Λίβερπουλ όπου θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ