ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στην έξοδο ο Χολέμπας και στο βάθος... Μήτρογλου

Στην έξοδο ο Χολέμπας και στο βάθος... Μήτρογλου
Σκεπτικοί οι Χολέμπας και Μήτρογλου INTIME SPORTS

Ο Χολέμπας ετοιμάζεται να ξανασμίξει με τον Μανωλά, καθώς βρίσκεται κοντά στην μεταγραφή του στην Ρόμα. Την ίδια στιγμή ο Ολυμπιακός προσπαθεί να βάλει και πάλι στην μηχανή του τον Μήτρογλου!

Ένα καυτό διήμερο περιμένει τον Ολυμπιακό στον μεταγραφικό τομέα. Το ημερολόγιο δείχνει 29 Αυγούστου, αλλά οι προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ των Πειραιωτών δεν λένε να κοπάσουν!

Μετά τον Κώστα Μανωλά, έρχεται η σειρά του Χοσέ Χολέμπας να ντυθεί στα χρώματα της Ρόμα. Ο 30χρονος διεθνής άσος πρόκειται να ακολουθήσει το ίδιο δρομολόγιο με τον 23χρονο στόπερ και θα είναι εκ νέου συμπαίκτες, αυτή την φορά στους "τζαλορόσι"!

Η Ρόμα είχε εκφράσει νωρίς το καλοκαίρι το ενδιαφέρον της για τον Χολέμπας, ωστόσο είχε προχωρήσει στην απόκτηση του Άσλεϊ Κόουλ. Ο Ντοντό έφυγε για την Ίντερ, ο Μπαλτζαρέτι είναι άγνωστο πότε θα επιστρέψει στο 100% από τον τραυματισμό του, ενώ ο Εμάνουελσον δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Γκαρσία.

Ο τεχνικός των "λύκων" λοιπόν ενεργοποίησε ξανά την επιλογή του αριστεροπόδαρου μπακ-χαφ των "ερυθρολεύκων" και η διοίκηση της ιταλικής ομάδας δεν του χάλασε το χατίρι. Είναι γνωστό πως ο Χολέμπας στα 30 του ήθελε να δοκιμάσει σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα από το ελληνικό και πλέον θα έχει την ευκαιρία να μετρήσει τις δυνάμεις του με την φανέλα της Ρόμα στο Καμπιονάτο. Ουσιαστικά για την μεταγραφή αυτή απομένουν κάποιες λεπτομέρειες πριν τις επίσημες ανακοινώσεις.

Εδώ θα πρέπει να τονίσουμε πως οι Πειραιώτες διαψεύδουν κάθε ενδιαφέρον για τον Ινσούα, τον αριστερό μπακ της Ατλέτικο Μαδρίτης. Μένει να δούμε αν θα γίνει κίνηση για αντί - Χολέμπας ή ο Ολυμπιακός θα πορευθεί με τον Μαζουακού βασικό και τους Μπονγκ - Αμπιντάλ ως έξτρα λύσεις αν προκύψει ανάγκη αριστερά.

Ο Ντιοπ και τα κόλπα της Λεβάντε

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του ψάχνει την δική του μεταγραφική ενίσχυση. Ο Ντιοπ παραμένει στα πλάνα των Πειραιωτών ως ο παίκτης που θα αναπληρώσει το κενό του Σάμαρη αλλά δεν βρίσκει άκρη με τους ανθρώπους της Λεβάντε που συνεχώς αλλάζουν τις απαιτήσεις τους. Άλλα λένε την μια στιγμή, διαφορετικά ζητάνε την επόμενη. Εφόσον δεν βρεθεί άμεσα λύση στο θέμα του Ντιοπ, ο Ολυμπιακός θα στρέψει αλλού το ενδιαφέρον του.

Πολύ δύσκολο του Μήτρογλου αλλά το παλεύει!

Ο Μήτρογλου θέλει πολύ. Ο Ολυμπιακός το ίδιο. Η Φούλαμ πάλι όχι αλλά βλέπει τα περιθώρια να στενεύουν. Η υπόθεση επαναπατρισμού του Έλληνα διεθνή στράικερ δεν είναι παρά μια εξαιρετικά δύσκολη αποστολή για τους "ερυθρόλευκους". Την ίδια στιγμή όμως στο Λιμάνι δεν τα παρατάνε και θα το παλέψουν μέχρι τέλους, βλέποντας και την σφοδρή επιθυμία του παίκτη να επιστρέψει.

Ο Μίτσελ ευθύς εξ αρχής είχε τεθεί υπέρ της απόκτησης του Μήτρογλου. Ο Ισπανός τεχνικός ξέρει ακριβώς τι μπορεί να προσφέρει ο 26χρονος φορ, ενώ και ο Κώστας γνωρίζει τι ζητά από αυτόν ο προπονητής του. Βεβαίως και δεν τίθεται θέμα προσαρμογής, με τον Μήτρογλου να είναι σε θέση να γεμίσει το κενό που υπάρχει στην γραμμή κρούσης.

Τι συμβαίνει με Μανιάτη

Σενάρια που θέλουν τον Γιάννη Μανιάτη να μην είναι σίγουρος για την νέα σεζόν έχουν αναπτυχθεί εδώ και λίγες μέρες. Ο Ολυμπιακός ξεκάθαρα επιθυμεί να κρατήσει στο ρόστερ του τον διεθνή κεντρικό μέσο και δεν θέλει να τον παραχωρήσει σε άλλον σύλλογο.

Το ζήτημα βεβαίως είναι η στάση που θα κρατήσει ο παίκτης. Στο συμβόλαιο του υπάρχει ρήτρα που εφόσον καλυφθεί, ο Μανιάτης μπορεί να πάει όπου θέλει. Αν "πατήσει" εκεί ο Έλληνας άσος, τότε ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να κάνει κάτι για να τον κρατήσει.

Επαναλαμβάνουμε, οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν τον 27χρονο μέσο και για τη νέα σεζόν, ωστόσο η ύπαρξη ρήτρας μπορεί να δέσει τα χέρια του Ολυμπιακού εφόσον ο παίκτης αποφασίσει να φύγει.

Μένει Ελλάδα ο Κολοβός

Ο Δημήτρης Κολοβός τελικά δεν θα ξενιτευτεί και θα συνεχίσει εντός συνόρων. Για 21χρονο εξτρέμ υπήρχε έντονο ενδιαφέρον από την Γαλλία, αλλά και από ιταλικές ομάδες, ωστόσο θα δοθεί με την μορφή δανεισμού στον Πανιώνιο, ομάδα στην οποία αγωνιζόταν μέχρι και πέρσι.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ